“Tā pat ne tuvu nav veikalā pirkta.” Vecmāmiņas recepte vistas desai. Viegli pagatavojama, apēd uzreiz.
Kādas sastāvdaļas mums ir vajadzīgas:
vistas krūtiņa – 700 grami
Krējums 10% – 200 ml
Olas – 2 gab.
Ciete – 2 ēd.k. karotes
Sāls – 1 tējkarote
Garšvielas – 1 tējkarote
Sāksim gatavot:
Sagrieziet vistas krūtiņu un sasmalciniet blenderī
Lasi vēl: Pieredzējuši autobraucēji pastāstīja, ko absolūti nevajadzētu darīt, mazgājot automašīnu
Pievieno olas, pievieno krējumu un sāli
Pievieno garšvielas, cieti un kārtīgi samaisa
Izklāj cepamo pergamentu. Uz tā liek malto vistu. Uzmanīgi veido desu.
Vistas desu sarullē folijā, lai tā būtu stiprāka. Sasien ar diegiem.
Ietin divos maisiņos un atkal sasien ar diegu.
Ietīto desu liek verdošā ūdenī.
Pagatavojiet 30 minūtes. Pēc tam atdzesējiet un ievietojiet mājās gatavotu vistas krūtiņas desu ledusskapī uz 4 stundām.