Tad, kad uzzināju par šiem Visuma pamatlikumiem, mana dzīve krasi izmainījās un nauda sāka plūst pie manis

Viss mūsu pasaulē darbojas saskaņā ar dažiem vienkāršiem likumiem. Bioenerģijas jomas eksperti stāstīja, kā šos likumus var izmantot, lai mainītu dzīvi un paātrinātu pozitīvu pārmaiņu tuvošanos.

Eksperti atzīmē, ka ar veiksmi vien nepietiek, lai atbrīvotos no melnās līnijas. Ir svarīgi pareizi novērtēt situāciju un vienkārši virzīties uz priekšu, paturot prātā tālāk aprakstīto.

Aprites likums

Pirmais un viens no svarīgākajiem likumiem. Viņš mums saka, ka viss pasaulē ir ciklisks. Tu tagad atrodies melnajā joslā, tāpēc drīz pienāks gaišā. Viss būs labi, ja atcerēsies, ka nenotiek tā, ka vienmēr viss ir labi. Dažreiz jums ir jāsamierinās ar grūtībām un jāuzņem gudrība.

Aizstāšanas likums

Ja jūs izmisīgi cenšaties mainīt savu dzīvi un jums neizdodas, tad varbūt vispirms vajadzētu no kaut kā atbrīvoties. Laime nenāk tur, kur tai nepieder. Centieties atbrīvoties no nepatīkamām domām vai lietām, kas atgādina par pagātni, problēmām un negatīvismu. Ja gribas ko jaunu, tad noteikti jāatbrīvojas no vecā. Šis noteikums darbojas vienmēr un visur, ar visiem cilvēkiem. Laime nenāk vienkārši. Tas nāk, kad esat gatavs to saņemt.

Lasi arī: Šķīrējas un plēsējas: visbīstamāko sieviešu vērtējums pēc zvagznāja – pārbaudiet savu apkārtni

Lasi arī: Padomi, kā ātri sadraudzēties ar katru zvaigžņu zīmju pārstāvi

Pievilkšanās likums

Ja vēlaties kaut ko iegūt, padomājiet par to. Jūtieties brīvi iedomāties to patiesības mirkli, kad kļūstat laimīgs un iegūstat to, par ko tik ilgi sapņojāt. Ja jūs gaidāt, kad jūsu dzīve kļūs labāka, tas noteikti notiks. Dzen prom domas, ka tas nav iespējams. Jūs noteikti kļūsit laimīgs. Tas ir tikai laika jautājums.

Atriebības likums

Kad tu dari labu, šis labais tev atgriežas simtkārtīgi. Ja jūs patiešām vēlaties mainīt savu dzīvi uz labo pusi, jums būs jādara vairāk labu darbu. Iespējams, ka tava dzīve nekļūst labāka, jo tu nespēj ienest labestību un mīlestību šajā pasaulē. Neviens neprasa visu savu laiku veltīt bezpajumtnieku dzīvniekiem un palīdzībai veciem cilvēkiem. Vienkārši mēģiniet dažreiz darīt labu. Tas ir labākais, ko varat darīt sev un savai dzīvei.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment