Padomi, kā ātri sadraudzēties ar katru zvaigžņu zīmju pārstāvi

Ja vēlaties ātri izveidot uzticību kādam, atcerieties, ka katrai zvaigžņu zīmei ir nepieciešama sava unikālā pieeja. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kā sadraudzēties ar cilvēku, zinot viņa zvaigžņu zīmi.

Lai jums būtu daudz labu draugu un biedru, mēģiniet būt mazāk dusmīgi un  atbrīvoties no aizvainojuma savā sirdī. Cilvēki jūt ļaunprātības klātbūtni, tāpēc nebarojieties no apkārtējās pasaules negatīvisma. Tas padarīs jūs populārāku.

Auns

Ar Aunu viss ir pavisam vienkārši. Jums nekavējoties jāparāda viņam, ka jums ir daudz kopīga. Tāpat labāk ar viņu nestrīdēties, jo tas var tevi nokaitināt. Šie cilvēki ir bezkompromisa un nekad nepiekritīs jums tāpat vien, aiz pieklājības. Aunam arī patīk saņemt komplimentus. Pasaki viņiem kaut ko jauku, un viņi kļūs par taviem draugiem.

Vērsis

Vērsis draudzībā ir svarīgs ieguvums. Ja jums ir ko viņiem piedāvāt, viņi noteikti apsvērs jūsu kandidatūru. Vēršiem nepatīk komunikācija komunikācijas dēļ. Ja esat gatavs viņu labā upurēt, tas viņus noteikti ieinteresēs. Nekad nedod viņiem padomu, ja vien viņi to nav lūguši.

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Dvīņi

Lai padarītu Dvīņus par savu draugu, jums tie ir jāieinteresē. Dvīņi pievērš uzmanību cilvēkiem, kuri ir tikpat sabiedriski un interesanti kā viņi. Ja jums nav pietiekami daudz harizmas un šarma, Dvīņi pat neizskatīsies jūsu veidā. Lai gūtu panākumus, nepietiek ar intereses radīšanu – tā arī pastāvīgi jāuztur.

Vēzis

Pret vēzi jāizturas kā pret brāli vai māsu. Viņiem ir jāspēj uzklausīt, atbalstīt viņus grūtos brīžos. Viņi noteikti nepaliks parādā šādā situācijā. Ja varēsi klausīties, tad viss būs kārtībā. Vēzis noteikti par tevi interesēsies. Viņiem vissvarīgākais draudzībā ir ziedošanās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment