Tamāra Globa: 3 zodiaka zīmes pēdējās novembra dienās no laimes būs septītajās debesīs

Novembris tuvojas beigām, bet Tamāra Globa izdalīja uzreiz 3 zodiaka zīmes, kurām ļoti paveiksies.

Vēzis

Vēžiem 2021. gads bija diezgan stresains un sarežģīts. Nācās ļoti daudz strādāt, nodarboties ar ikdienas problēmām un nemitīgi pārdzīvot par tuviniekiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nebija viegli, jo jūs tiecāties uz stabilitāti, bet sarežģītas dzīves situācijas to kavēja un katru dienu parādījās jaunas problēmas un izaicinājumi.

Tamāras Globas horoskops skaidri pavēsta, ka Vēžu pārbaudījumi ir beigušies. Pēdējās novembra dienas atnesīs ilgi gaidīto atslābumu un ļaus izelpot.

Šis būs patīkams periods, ko pavadīt kopā ar tuviem cilvēkiem. Pie jums ieradīsies daudzi mīļi radinieki, vai arī pavadīsiet vairāk laika ar savu otro pusīti. Jebkurā gadījumā ģimenes idillei un mājīgumam būs dziedniecisks raksturs un piepildīs jūs ar spēku jauniem izaicinājumiem.

Skorpions

Novembra beigās aiz laimes septītajās debesīs atradīsies Skorpioni. Horoskops sola Skorpioniem nebijušu pacēlumu un iespēju pašrealizēties.

Tu vienmēr esi sapņojis par paaugstinājumu un augstu ienākumu līmeni, bet dzīve ilgu laiku piespieda smagi strādāt līdz spēku izsīkumam un nesniedza ilgi gaidīto balvu. Uzskati, ka jau tuvojies šai balvai un tagad sagatavojies saņemt visu pelnīto!

Astroloģiskā prognoze novembrī piepildīs visas Skorpiona vēlmes un sapņus. Bet pie tā nevajag apstāties. Izbaudi saņemtās privilēģijas, bet turpini izvirzīt jaunus mērķus. Šajā ziņā nevajag būt pieticīgam, jo Skorpioniem ir pa spēkam pārvarēt visas grūtības. Jūs tiksiet galā ar visu, ja izliksiet sevi visu un neapstāsieties!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment