Taoisma prakse, lai atbrīvotos no neveiksmēm un nabadzības

Taoistu prakse atbrīvoties no neveiksmes

Visa grūtība slēpjas tajā, ka nevaram kļūt par vientuļniekiem – mūs saista pienākumi, darbs, karjeras jautājumi un citas, visai ikdienišķas un ikdienišķas lietas. Mūsdienu cilvēki baidās no vientulības, bet daoistu prakses var interpretēt dažādi, pielāgojot tās mūsdienu pasaulei.

Vientulība un simbioze ar dabu – uz to ir jātiecas. Taoismā naudas panākumu un jebkuras veiksmes simbols ir pūķis. Šis ir austrumu bagātības un cieņas talismans. Bet kā tagad izmantot Pūķa dabu un spēku?

Pūķis atdzīvojas ap pulksten 6:00 līdz 9:00, kad lielākā daļa cilvēku guļ vai sāk savu dienu. Jūs varat iegūt viņa enerģiju, dodoties ārā. Pastaigas šajā laikā var būt lielisks veids, kā piesaistīt veiksmi, taču ir vērts atcerēties svarīgus noteikumus un noteikumus:

  • Pirmkārt, jums ir jāstaigā vienam, jo ​​Tao darbojas ar katru atsevišķu cilvēku. Jums būs jākoncentrējas, un komunikācija novērš uzmanību.
  • Jums būs nepieciešams kalns vai augsta vieta, no kuras jūs varat redzēt pēc iespējas vairāk. Jums vajadzēs pacelties šajā pacēlumā un pateikt sev: “Es esmu pāri neveiksmēm, jo ​​esmu tuvu debesīm.”
  • Dodoties atpakaļ lejā, padomājiet par to, kur ir tuvākie vārti vai arka, pa kurām varat iziet. Tajā brīdī, kad ieejat arkā, sakiet: “Laipni lūdzam jaunajā pasaulē.” Tagad jūs esat uz pareizā ceļa.
  • Pēdējais punkts. Neaizmirstiet par šādu pastaigu nozīmi. Pilnībā nododieties domām par veiksmi. Jums nevajadzētu nevienam stāstīt par to, ko jūs darāt. Tam vajadzētu būt noslēpumam, jo ​​cilvēku viedoklis parasti ir apšaubāms. Atkārtojiet rituālu tik reižu, cik vēlaties.

Pūķu pastaigas nav atkarīgas no mēness fāzēm vai zvaigžņu stāvokļa. Šī ir sava veida meditācija, kas izveido jūsu saikni ar Visumu, radot spēcīgu mijiedarbību. Ja jūsu attieksme ir nopietna, rezultātus var redzēt pēc pāris piegājieniem. Galvenais ir nepadoties un nostaigāt vismaz stundu, jo tieši šajā laikā parasti veidojas enerģijas komunikācijas kanāls starp Visuma pārpilnības centru un cilvēku.

Lasi arī: 3 lietas, kas jums jāizmet pēc iespējas ātrāk, lai pārtrauktu neveiksmju līniju

Lasi arī: Akmeņi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un dzimšanas datuma

Šis savienojums tiks saglabāts ne tikai pastaigu laikā. Biežāk iedomājieties savas uzvaras, veiksmi dzīves monetārajā sfērā. Jo vairāk tu sapņo un domā par labo, jo vairāk tas tevi pievelk kā magnēts. Šis ir galvenais Visuma likums , kas saka: jebkura doma var kļūt par realitāti.

Leave a Comment