Tava misija šajā dzīvē jeb karmiskais horoskops katrai Zodiaka zīmei

 

horoscope

 

AUNS

Auns – tā ir jaunas un nenobriedušas karmas pazīme. Auns nodala savas vēlmes un vajadzības no kolektīvajām, dažkārt kļūstot ārkārtīgi egoistisks. Viņam jākoncentrējas ne tikai uz savām, bet arī uz sev tuvo un mīļo cilvēku vajadzībām. Iepriekšējās inkarnācijās daudzi Auni ir bijuši bez vēsts pazuduši karavīri vai arī cilvēki, kas spējīgi uz pašuzupurēšanos, ko apkārtējie nav novērtējuši. Tāpēc Auna dvēselē mīt aizvainojums, ka atalgojums par šādiem centieniem nav saņemts. Tas izraisa stūrgalvību un paštaisnumu, faktiski liedzot nonākt pie sava patiesā “Es”. Auns sasniegs garīgi augstu potenciālu tikai pēc tam, kad iemācīsies brīvprātīgi palīdzēt cilvēkiem, negaidot apbalvojumus. Dažkārt Aunam ir lietderīgi uz neilgu laiku palikt vienam, lai uzkrātu bezmērķīgi iztērēto enerģiju.

 

VĒRSIS

Iepriekšējās dzīvēs Vērsis ir bijis visnotaļ jūtīgs. Tagad viņš netērē laiku emocijām un tiek galā ar kaislībām, bailēm un vēlmēm. Taču ir virkne pieradumu, kas nāk mantojumā no pagātnes, piemēram, vilcināšanās, neizlēmība, grūtības pieņemt konkrētus lēmumus. Vislielākā mācība – likt prātam valdīt pār sirdi. Pašreizējā veidolā Vērsim ir jākļūst no pļāvēja par sējēju, kā rezultātā doma ir jauna sākuma avots. Vērša dzīvesvieta ir sfēra, kas viņam ir ļoti svarīga, un tā nedrīkst būt tukša. Neraugoties uz pieķeršanos komfortam un naudai, ģimenes vērtības ir šīs horoskopa zīmes galvenā joma.

 

DVĪŅI

Iepriekšējās dzīvēs Dvīņi nav krituši kārdināšanā. Lauvas tiesu enerģijas šīs zīmes pārstāvji izmanto, lai apgūtu saskarsmes mākslu. Parasti jūt lielu nepieciešamību pēc informācijas un mācībām. Nereti Dvīņiem jāsaskaras ar izvēles problēmu. Dvīņi ir zīme, kas šaubās un vilcinās situācijās, kuras iepriekšējās dzīvēs uzskatīja par nesvarīgām. Tagad no izvēles pareizības atkarīgs ļoti daudz. Dvīņu fiziskais ķermenis prasa sportisku slodzi un tuvību ar dabu, bet prāts ir piemērots, lai uzlabotu runas un rakstīšanas dāvanas, mācītos valodas un domātu, galvenokārt, humanitārā virzienā. Dvīņu misija ir vērtīgas informācijas izplatīšana. Iespējams, ar to skaidrojams viņa noslēpumainais nemiera gars. Šī zodiaka zīme simbolizē intelektuālo un garīgo izaugsmi iepriekšējās dzīvēs. Agrāk bija zināma brīvība pētījumu jomā, bet tagad to nepieciešams intuitīvi vai apzināti atcerēties. Laiku pa laikam lietderīgi ir ceļojumi, lai apmeklētu tālus horizontus, ko Dvīņi ir pieraduši meklēt, tomēr daudz vērtīgāki ir prāta ceļojumi.

 

VĒZIS

Primitīvā līmenī, līdzīgi būtnei, kurai ir ciets apvalks vai čaula, šis indivīds ir noslēgts un piesardzīgs. Tomēr viņš var būt nežēlīgs pret to, kas rada pat mazāko apdraudējumu. Augstākā apziņas līmenī Vēži savu intensīvo emociju dēļ pastāvīgi meklē izpausmes veidus – viņiem vairāk nekā citiem nepieciešams radošs risinājums. Seksuālās kaislības ātri vājina un iztērē enerģiju – lielāku labumu dod patiesas attiecības un mīlestība. Vēža zīmē dzimušajiem nevajadzētu izšķērdēt savus spēkus acumirklīgām jūtām. Mīlestība un līdzjūtība – tas ir pirmais karmiskais uzdevums. Vēžiem vienmēr ir iespēja piesaistīt sev mīlošus cilvēkus un sniegt savu mīlestību tiem, kam tā vajadzīga. Augstākais šīs zīmes pārstāvju sasniegums būs apkārtējo, sevišķi tuvinieku, garīgs atbalsts, taču, lai to sasniegtu, nepieciešams veikt lielu darbu ar sevi. Jo vairāk Vēzis rūpēsies par tiem, kuriem tas vajadzīgs, jo laimīgāks jutīsies.

 

LAUVA

Lauvas zīme simbolizē iekšējo spēku. Iepriekšējā inkarnācijās šim indivīdam nebija neviena, uz ko balstīties. Agri saprotot, ka viņa dzīve var būt labāka, Lauvas zīmē dzimušam cilvēkam ir iespēja šādu dzīvi izveidot saviem spēkiem. Bet pirms kaut ko radīt, Lauvam jāpārvar apātija un bezrūpība. Lauva turpina iepriekšējās inkarnācijas tendenci, žēlojot sevi palīgu un draugu trūkuma dēļ. Taču esošajā inkarnācijā Lauva var iegūt draugus, partnerus un kompanjonus no jebkuriem sabiedrības slāņiem, un tas palielina viņa iespējas. Savukārt, vienatne tikai palīdz uzkrāt spēkus. Lauva nemīl apstāties pie kaut kā otršķirīga un var novirzīt savu enerģiju uz visnotaļ grandioziem un lietderīgiem projektiem. Daudzi šīs zīmes pārstāvji iziet ērkšķainu ceļu gan no nabadzības uz bagātību, gan otrādi. Viss atkarīgs no tā, kam viņi velta savu dzīvi.

 

Lasi vēl: Kādi būtu katras horoskopa zīmes pēdējie vārdi?

 

JAUNAVA

Jaunavas zīme ir kā atgādinājums par nepieciešamību rūpēties par dvēseles templi – ķermeni, pasakot priekšā, kas sniedz vislielāko labumu organismam. Iepriekšējā dzīvē Jaunavas zīmes pārstāvjiem bija saistība ar medicīnu un ārstniecību, un ir svarīgi nepieļaut, lai šajā dzīvē izplēnētu līdzjūtība pret citiem cilvēkiem. Tiekšanās pēc pilnības Jaunavām izteikta gan pozitīvā, gan negatīvā veidā, piemēram, kā citu cilvēku pārmērīga kritizēšana. Tādējādi iecietības vairošana pret citu vājībām ir viens no Jaunavas karmiskajiem uzdevumiem.

 

SVARI

Svaru zīmes pārstāvjiem iepriekšējā inkarnācijā bija saistība ar cilvēcisko attiecību veidošanu, kā arī viņi veicināja savstarpēju saprašanos un samierināšanos starp atsevišķiem sabiedrības locekļiem. Tagad viņi spēj nodot sava vieduma rezerves kristāliskā pieredzes formā, kas uzkrāta iepriekšējo dzīvju laikā. Šajā dzīvē Svari saistīti ar lielu skaitu cilvēku, ar kuriem tikušies iepriekšējās dzīvēs, un pavisam noteikti viņiem vajadzēs atdot zināmus karmiskos parādus. Jo vairāk Svari rūpēsies par savu izdevīgumu, jo vairāk viņi riskē devalvēt pieredzi, kas iegūta iepriekšējās inkarnācijās. Svari bieži liek šķēršļus savu aizbilstamo ceļos, izsitot viņiem pamatu zem kājām, taču, pateicoties iekšējai harmonijai, palīdz izaudzēt skaistuma un labestības asnus pat tukšā vietā, līdzīgi kā skaista orhideja. Miers un kārtība it visā garantē Svariem uzplaukumu, bet haotiska mētāšanās no vienas galējības citā noved pie attīstības noplakuma un strupceļa.

 

SKORPIONS

Šajā zodiaka zīmē dvēsele saskaras ar grūtākajām karmiskajām mācībām. Iepriekšējās inkarnācijās Skorpionu dzīve bija pārpilna neprognozējamām darbībām, kas izraisīja izmaiņas un transformēja citu cilvēku dzīves, taču netika novestas līdz galam. Tagadējā dzīvē Skorpioniem ir sajūta, ka kāds cenšas izsist pamatu zem kājām, tāpēc viņi bieži ieņem aizsardzības pozīciju. Nav izslēgts, ka iepriekšējās dzīvēs Skorpions ir izgājis caur uguni un ūdeni, lai tiktu vaļā no zināmām viltus vērtībām. Tagad viņam nākas veidot jaunu vērtību kopumu, pēc kura dzīvot. Praktiski visi Skorpioni agri vai vēlu nonāk saskarsmē ar kādu mistisku spēku un neparedzētiem gadījumiem, kamēr krīzes, kas uzslāņojas cita virs citas, neizraisa vēlmi pēc garīgas atmošanās un pilnveidošanās.

 

STRĒLNIEKS

Šajā zīmē dzimušie burtiski saņem uzaicinājumu pievienoties cilvēkiem un sabiedrībai, jo iepriekšējās inkarnācijās viņiem bija grūtības sadarbības jomā. Karmiskās izolētības turpināšanās un nesatricināma pārliecība par savu taisnību apgrūtina iespējas godīgi izvērtēt savas darbības. Bieži vien Strēlnieki izvairās no atbildības, grib pēc iespējas ātrāk tikt vaļā no visiem darbiem un ātrāk iegūt brīvību, neapzinoties, ka ikviena darbība rada līdzīgu pretdarbību. Strēlnieks cenšas saglabāt savu brīvības sajūtu, un viņa dzīve ir pilna nepabeigtiem darbiem, atgādinot straujas aktivitātes kaleidoskopu. Taču – ja Strēlnieks savu uzmanību koncentrēs uz kādu atsevišķu sfēru, viņa centienu rezultāti būs daudz auglīgāki. Šajā dzīvē Strēlnieks mācās iejusties sabiedrībā un neuzvesties kā zilonis trauku veikalā, bet gan rīkoties taktiski un ņemt vērā citu viedokli, izvērtējot jautājumus no dažādām pusēm. Respektīvi – šajā dzīvē Strēlnieks mācās pasauli skatīt ne tikai savām, bet arī citu acīm, lai galu galā nonāktu pie slēdziena, ka negatīvās lietas, ko viņš saskata citos, ir viņa paša personības iezīmes, ko viņš sevī neizprata un nepieņēma.

 

MEŽĀZIS

Mežāzis ir uzkrātas karmas zīme. Iepriekšējās dzīvēs Mežāži piederēja pie tā dēvētās kastu sistēmas, kurā tika cienīti un godāti. Rezultātā šajā zemes dzīvē viņa rīcības galvenais motīvs ir dzīšanās pēc statusa un prestiža, taču dzīve kļūst kā personīgais krusta karš, lai pierādītu savas spējas. Mežāzi raksturo emocionāls vēsums. Dažkārt šīs zīmes pārstāvji ir gatavi stāties laulībā bez mīlestības, lai paaugstinātu savu sociālo statusu. Mežāzis ir vīrišķīga zīme, kas spēj darīt visgrūtāko darbu, tiekot galā ar lielu atbildību un sarežģītiem uzdevumiem. Tomēr Mežāzim jāiemācās pieņemt arī sievišķo lomu – savdabīgu karmisko pāreju no grūtuma uz vieglumu, no vecuma uz jaunību, no vienaldzības uz siltumu. Ne velti, daudzi Mežāža zīmē dzimušie ar gadiem kļūst enerģiskāki un noveco lēni. Izejot cauri dzīves pieredzes ķēdītei, Mežāzis spēj lēni, taču pārliecinoši parādīt savu jūtīgumu un ievainojamību, nevis noslēgties sevī, nocietināties vai pārvērsties par askētu.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra zīme norāda uz saknēm iepriekšējā dzīvē, kurā cilvēku interesēja vienlīdzības un taisnīguma principi. Esošajā inkarnācijā Ūdensvīram ir dota iespēja izpaust savus uzskatus un pārliecības, ko neierobežo citi. Viņam ir jāveic iekšējais darbs, lai kļūtu tolerantāks un dažkārt pakārtotu savu personīgo gribu kalpošanai tuvajiem, mīļajiem, draugiem, cilvēcei. Ja Ūdensvīra taisnīguma sajūta netiek pārkāpta, viņš ir spējīgs īstenot revolucionāras izmaiņas pat tajās jomās, kuras agrāk uzskatīja par nesalaužamu tradīciju. Svarīgi, lai šīs izmaiņas Ūdensvīrs virzītu uz labā vairošanu un ļaunuma izskaušanu.

 

ZIVIS

Pati par sevi Zivs ir karmiska zīme, kurā kristalizējusies iepriekšējā pieredze. Zivs misija ir pārvarēt iepriekšējās dzīves aizspriedumus, kuri traucē izaugsmei un traucē ar skaidru prātu iedziļināties lietu būtībā. Zivīm ir spēcīga intuīcija, taču līdztekus tai nereti vērojama nomāktība un depresija. Šīs zīmes pārstāvji cieš no psiholoģiskas un fiziskas atkarības, atkarības no citiem cilvēkiem un vainas sajūtas panākumu trūkuma dēļ. Esošā inkarnācija māca izpeldēt no biezā ilūziju mākoņa un par jebkuru cenu izvairīties no nomoda sapņiem. Šajā dzīvē Zivis mācās tikt galā ar notikumiem un apstākļiem, pārvarēt apjukumu un attīstīt spēju pateikt “nē”. Daudzi Zivs zīmes pārstāvji iepriekšējās dzīvēs cietuši no vajāšanām, tāpēc viņi dziļi saprot citu cilvēku ciešanas, un tā ir viņu vērtīgākā rakstura īpašība.

la.lv

Leave a Comment