Pazīmes, kas varētu liecināt par to, ka tavs vīrietis tevi krāpj

 

Partneris ir emocionāli distancējies

Šo otram ir ļoti grūti pieņemt, emocionāla distancēšanās no kāda, kuru mīli, ir kā sitiens pa sirdi. Diemžēl šī ir attiecību pasliktināšanās pazīme. Potenciālajam sānsoļa spērējam ir vieglāk sevi distancēt no kāda, kurš spēj atklāt problēmu patieso sakni. Tas no vairākiem aspektiem ir gļēvs gājiens.

Seksa un intimitātes trūkums

Kad divi cilvēki ir iemīlējušies, ir normāli, ka starp viņiem ir intimitāte. Ja kāds no partneriem šajā jomā neizrāda interesi, tā var būt neuzticības pazīme. It īpaši droši tas ir gadījumos, ja iepriekš attiecībās šajā jomā problēmas nav bijušas.

Lasi vēl: Viņš pieķēra savu savu sievu krāpšanā – tas, ko viņš publicēja internetā, ir PERFEKTI!

Vajadzība pēc laika vienatnē

Ikvienam cilvēkam, kurš ir attiecībās, ir nepieciešams laiks vienatnē. Par to nav runa. Ja esi sācis pamanīt, ka partneris arvien biežāk izsaka tādus tekstus kā “man jāpabūt vienam”, “vienkārši ļauj būt man pašam ar sevi”, “man ir vajadzīgs laiks, lai padomātu” un vēl citas šāda veida frāzes, ir skaidrs, ka attiecībās ir milzīga problēma.

Viņš sāk raizēties par savu gaumi

Mēs visi vēlamies izskatīties labi – īpaši tādēļ, lai mūs respektētu un uztvertu nopietni. Pēkšņas garderobes vai izskata pārmaiņas cilvēkam, kurš šādas izmaiņas sen nav veicis, var būt sarkanais karogs attiecībās. Pastāv ļoti liela iespējamība, ka viņš vēlas atkal izskatīties pivilcīgāks pretējā dzimuma acīs.

Viņš izvairās no tava draugu loka

Ja viņš pēkšņi ir “atvienojies” no tava draugu loka, uzmanies! Ja aiz muguras viņš tev dara pāri, viņam vieglāk ir neuzturēties cilvēku kompānijā, kuriem tu esi tuva un kuriem rūpi. Ja viņš vairs nevēlas pavadīt laiku ar taviem draugiem, meklē problēmu!

Avots: powerofpositivity.com

Leave a Comment