Tehnoloģijas un bizness – kādas ierīces izvēlēties

Sapulces, tikšanās, konferences, komandējumi un pasākumi – biznesa cilvēku ikdiena ir dinamiska un saspringta, tāpēc tehnoloģiju ražotāji aizvien meklē jaunus un inovatīvus risinājumus, kas atvieglotu uzņēmēju ikdienu. Šobrīd tirgū pieejamas neskaitāmas ierīces, kas palīdz laika plānošanā, darbu organizēšanā un saziņā ar kolēģiem un sadarbības partneriem. Samsung produktu treneris Dāvis Kurēns iesaka piecas ierīces, kas uzlabos katra biznesa cilvēka darba ikdienu.

Strādā jebkur ar kompaktu planšetdatoru

Arvien populārāka pasaulē kļūst “strādā jebkur” ideja – pateicoties mobilajām tehnoloģijām un interneta pieejamībai, cilvēki var brīvi strādāt no mājām, kafejnīcas, sēžot parkā vai braucot vilcienā. Taču, lai strādāšana jebkur nekļūtu par apgrūtinājumu, ir svarīgi izvēlēties piemērotāko darba ierīci. Tiem, kuru darbs ir saistīts ar rakstīšanu vai vizuāliem materiāliem, noderēs planšetdators – pievienojot klaviatūru, to var izmantot kā pilnvērtīgu, jaudīgu datoru.

Ietilpīgs un jaudīgs viedtālrunis

Mūsdienu uzņēmēju raksturo būšana kustībā – bieži viņš nepavada visu darbadienu birojā, tāpēc svarīgi, lai nepieciešamā informācija vienmēr būtu līdzi un viegli pieejama. Lielisks palīgs šajā gadījumā būs viedtālrunis Samsung Galaxy Note9, kas spēj uzglabāt līdz pat 640GB informācijas un ar vienu uzlādes reizi var aktīvi darboties visu dienu. Note9 papildināts ar uzlabotu S Pen jeb viedo irbuli – tas darbojas kā tālvadības pults prezentāciju pārslēgšanai un kā rakstāmrīks piezīmju veikšanai telefonā.

Enerģijas krātuve power bank

Ikdienas skrējienā ne vienmēr izdodas atcerēties par laicīgu ierīču uzlādi, tāpēc tiem, kas bieži atrodas ārpus biroja, ieteicams līdzi ņemt mobilo uzlādes iekārtu jeb power bank. Tā ļauj uzlādēt telefonu, planšetdatoru, viedpulksteni vai citas ierīces, arī atrodoties vietā bez pieejas elektrībai.

Uzlāde bez vadiem

Lai nebūtu jāuztraucas par pazudušiem lādētāju vadiem, birojā vai mājās noderīgs būs bezvadu lādētājs – vienkārši uzlieciet telefonu uz lādēšanas statīva un tas ātri uzlādēsies. Tirgū pieejami dažādi bezvadu lādētāji – gan tādi, kas izceļas ar īpaši ātru uzlādi, gan tādi, kas paredzēt vairāku ierīču uzlādei.

Viedpulkstenis, kas palīdz mazināt stresu

Lai cik saspringta būtu darba ikdiena, nedrīkst aizmirst arī rūpes par sava ķermeņa un prāta labsajūtu, tāpēc ieteicams regulāri nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un darbadienas vidū atrast laiku nelielai atpūtai – īsai pastaigai vai mierīgām pusdienām bez domām par darbu. Kontrolēt un samazināt stresu palīdzēs jaunais viedpulkstenis Galaxy Watch, kura īpašais stresa mērītājs ziņos, kad pulksteņa valkātāja stresa līmenis ir pārāk augsts un piedāvās vingrinājumus tā samazināšanai.

Leave a Comment