5 temati, par ko patiesībā runā tavs puisis ballītēs

Vai esi kādreiz aizdomājusies, par ko runā puiši piektdienas ballītēs? Izlasi un esi gatava vakaram puišu kompānijā.

Par slavas dienām:

Vai esi dzirdējusi dučiem puišu, stāstot par viņu atmiņām no agrākajiem gadiem? Atgriešanās pagātnē ir tipiska veču sarunu sastāvdaļa. Viens stāsts, bet dažādas interpretācijas – esi gatava dzirdēt atmiņas par vidusskolas gadiem gandrīz katrā ballītē.

Auto

Vai tas ir puisis vai vīrietis pēc 40, visticamāk, ballītē viņš sāks runāt par auto.  Esi gatava stāstiem par ātruma rekordiem, atgadījumiem ar policiju un likstām ar auto. Katram puisim ir savs īpašais atgadījums, tāpēc, ļoti iespējams, ka pavadīsi vakaru, klausoties, kā ERGO nav izmaksājis pilnu transportlīdzekļa apdrošināšanu avārijā, kurā viņš neesot bijis vainīgs.

Sports

Šķiet, ka nekas nevar puišus padarīt vēl kaislīgākus savās sarunās kā sports. Pirmkārt, puiši visbiežāk savācas kopā, lai paskatītos kādu futbola spēli, kur viņi var stundām diskutēt par rezultātiem, statistiku, mīļākajām komandām un Kristapa Porziņģa sekmēm NBA.

Sievietes un sekss

Ja tavs puisis dodas tikties ar saviem čomiem, nemaz neceri, ka sieviešu tēma netiks skarta. Puiši mīl runāt par sievietēm, krūšu izmēriem un seksu. Viņi dalīsies savos randiņu un seksa stāstos un desmitkārtīgi pārspīlēs par savām nakts kaislībām. Savukārt, ja nejauši bārā satiksi puisi, ar kuru tev ir bijis nakts sakars – esi droša, ka to zinās visi viņa draugi, kuri tajā vakarā sēž kopā.

Netīrie joki

Tev tas vienkārši jāpieņem, ja puišu kompānijā būs kāda meitene, tad viņa vienmēr saņems kādu neķītru piebildi.  Asprātībai ir liela loma vīriešu savstarpējā komunikācijā, tāpēc draugu lokā visi cenšas paspīdēt ar kādu joku. Jo netīrāks būs jociņš, jo vairāk smieklu tas saņems.

Leave a Comment