TESTS. Izvēlies ābolu un noskaidro savu iekšējo arhetipu!

Pirmais ābols

Tu esi godīgs un taisnprātīgs cilvēks. Tu nekad necenties piesegt patiesību ar sadomājumu plīvurīšiem, lai kāda tā arī nebūtu.
Tev nav slēptu domu un slepenu nolūku. Tu nebaidies palikt pats, nevalkā maskas un tieši tur slēpjas tava apbrīnojamā spēja tikt galā ar visiem dzīves kāpumiem un kritumiem.

Tu proti novērtēt arī dzīves sīkumus, bet par ķibelēm īpaši nesatraucies.

Tevi daudz vairāk iepriecina parasts, stingrs ābols, kuru tieši tu pats esi noplūcis no koka.

Otrais ābols

Tev ir rotaļīgs raksturs un daudz enerģijas. Tavs nāvīgākais ienaidnieks ir garlaicība, un tāpēc arī tava dzīve vienmēr ir raibi krāsaina, pilna paŗmaiņu un piedzīvojumu. Tavs dzīves moto ir meklēt visu neparasto.

Un tā vien šķiet, ka dāžādi piedzīvojumi paši tevi atrod arī bez meklēšanas. Viss oriģinālais un jaunus iespaidus sniedzošais ir tava dzīvesprieka pamatā.
Tavs ābols noteikti ir karamelizēts, pārkaisīts ar šokolādi un vēl riekstiem!

Trešais ābols

Tu esi ļoti interesants cilvēks, uzskata visu apkārtējie, lai gan pats domā citādāk. Tev raksturīgs optimisms, iztēle un skaistuma izjūta. Un tas cilvēkus iedvesmo. Viss tavā dzīvē notiekošais ļoti interesē arī citus.

Tev piemīt spēja pārliecināt un aizraut pat tad, ja nevienu pārliecināt nevajag.

Tev gardākais šķiet gabaliņš mājas ābolu pīrāga, no kura mutē paliek silta un salda pēcgarša.

Ceturtais ābols

Tava stiprā puse ir uzticamība. Tu esi kā bruņots rolsroiss, kā kārtģis drēbju skapis, kā klints, uz kuru var droši paļauties.

Tev piemīt reti sastopams iekšējais domu, jūtu un rīcības līdzsvars. Tu esi savaldīgs, bet reizēm savaldība robežojas ar kautrīgumu. Tu vairāk ieklausies citos, nekā runā pats, un tevi tas absolūti apmierina. Tu esi tik uzticams, ka ar tevi patiešām var iet caur uguni un ūdeni.

Kāds ir tavs kārums? Tasīte karsta ābolu punša – mierīga, laba, ērta un samērīga.

Piektais ābols

Prieks! Tevi redzot, prātā nāk tieši šis vārds. Tu dzīvo ar pilnu krūti, tev nevajag meklēt papildu adrenalīnu. Dzīve ir skaista un laba, un tajā arī slēpjas dzīves burvība. Tu augstu vērtē katras dienas garšas, krāsas, skaņas un smaržas. Pat ikdienība tev šķiet skaista un neparasta, jo tu pats to tādu izveido.

Sestais ābols

Tu esi asprātīgs un vērīgs. Tevī sadzīvo prāts un precīza reakcija. Tu visu uztver lidojumā. Pat ja reizēm esi visai nesabiedrisks, vajadzības gadījumā vari būt arī runīgs un dzīvespriecīgs.

Tu vari būt gan rotaļīgs, gan intelektuāls vienlaicīgi, un tas padara tevi par sabiedrības dvēseli. Bet sabiedrībā tu dodies tikai stingri pēc savas vēlēšanās. Tu vienkārši proti sarunāties ar cilvēkiem, bet tas arī viss. Kur slēpjas tava vājība? Glāzē laba ābolu vīna ar sieru uzkodām.

la.lv

 

Leave a Comment