TESTS. Izvēlies ceļu un uzzini daudz jauna par savas dzīves ritējumu!

36

Pirmais variants – autoceļš

Tev tīkams ir vienkāršs un ērts dzīves ceļš. Tā galvenās līnijas ir iezīmētas, noteikumi zināmi, tāpēc tu jūties pārliecināts par sevi. Turklāt pirms tevis pa šo ceļu jau gājuši ceļinieku tūkstoši, un daudzi ies arī pēc tevis. Reizi par visām reizēm apguvis dzīves satiksmes noteikumus, tu maini dzīvi atkarībā no virziena, prasmīgi apejot visus šķēršļus savā ceļā.

Otrais variants – bezceļš

Pirmatklājēji ir bezbailīgi un drosmīgi cilvēki. Tu es viens no viņiem. Tieši tu spēj atrast jaunus ceļus un vest citus aiz sevis. Vai par tavu varoņdarbu atcerēsies arī nākamās paaudzes? Tas tev nav tik svarīgi.

Tev galvenais iet uz mērķi, par kuru esi pārliecināts ar visu sirdi un dvēseli. Grūtības tevi tikai padara vēl sparīgāku. Un pat tad, ja neviens neuzdrīkstēsies tev sekot, tas nemazinās tavu kvēli un vēlēšanos kustēties uz priekšu un iekarot jaunas virsotnes!

Tava dzīve – piedzīvojumu kaleidoskops. Tu pats atrodi savu ceļu, un pats pārvari visus šķēršļus. Tu esi pārliecināts par saviem spēkiem un proti atrast izeju no jebkuras situācijas. Apkārtējie gan reizēm nesaprot, kāpēc tas viss tev vajadzīga.

Trešais variants – dzelzceļš

No vienas puses, tāds ceļš noteikti ļaus nokļūt vajadzīgajā vietā. Bet tai pašā laikā pa šādu ceļu ir diezgan neērti iet, jo grūti pielāgot soli dzelzceļa gulšņiem. Jāsper vai nu pārāk mazi solīši, vai pārāk lieli. Normālā gaitā paiet nav iespējams.

Tādā veidā pārvietojoties, tu ātri nogursti, zaudē dzīves līdzsvarotību. Te kāpums, te kritums … Mainīgi panākumi un garastāvoklis. Bet neaizmirsti, ka jebkurā brīdī var parādīties vilciens, kas var spēji izmainīt tavu dzīvi. Vai esi tam gatavs?

Ceturtais variants – asfaltēts celiņš

Labiekārtots un stabils ceļš bez īpaša riska. Tas nav stingri iezīmēts: braukt, kā vien vēlies. Tomēr kaut kādus noteikumus nāksies ievērot, lai pēkšņi nenobrauktu no ceļa.

Tev šķiet, ka esi individuālists. Bet, ja izturēsies pret sevi objektīvāk, redzēsi, ka viegli spēj ziedot individuālismu “kolektīva izdevīgo nosacījumu labā”. Ērtības un komforts ieņem nebūt ne pēdējo vietu tavā dzīvē.

Piektais variants – šaura taciņa

Tavus lēmumus vada vēlēšanās būt atšķirīgam no citiem. Sirdij tuva ceļa labad tu esi gatavs atteikties no dzīves komforta.

Iemītas takas tevi garlaiko, iedvesmo tikai vēl neredzēti apvāršņi. Un, pat ja neviens nezina, kur šis celiņš aizvedīs, tu izvēlēsies tieši to. Tu jutīsies laimīgāks dabas skaņu vidū, ejot pa nemītu taciņu, nekā sekojot pūlim pa labiekārtotu ceļu.

Sestais variants – lauku ceļš

Ne pats tuvākais, ne pats ērtākais un ne pats vieglākais ceļš. Bet tevi iepriecina tāls ceļš, kas ved caur lieliem plašumiem. Pa to nebrauc tik daudz cilvēku, tāpēc tev ir laiks pārdomām, iespēja nesteidzīgi paskatīties atpakaļ. Tu augstu vērtē iespēju pabūt vienam, vienatne uz kādu laiku tev ir pat dziedējoša.

Kurp gan ved šis ceļš? Tas zināms tikai tev vienam. Ja tev sagribēsies civilizāciju un spraigu dzīves ritmu, kā mērķi izvēlēsies dzīves ātrumtrasi, bet, ja sirds alkst miera, atradīsi klusu stūrīti nelielā ciematā. Izvēle ir tavās rokās!

Septītais variants – grants ceļš

Ejot pa šo ceļu, jāsaudzē kājas. Ja tā ir īslaicīga situācija, īpašu problēmu nebūs. Tev būs iespēja to salīdzināt ar citiem ceļiem. Padomāt, kas tev patiešām der vislabāk.

Bet ilga iešana pa šo raupjo segumu nogurdina un atņem spēkus. Tāpēc tev bieži ir slikts garastāvoklis un neapmierinātība ar dzīvi. Vai tiešām šis ceļš ir tava skumīguma vērts?

Astotais variants – parka celiņš

Tev patīk, ja citi visu izdara tavā vietā. Tevi pilnībā apmierina, ka parka celiņš izveidots pēc kāda noteikta parauga. Tu ievēro, ka celiņa veidotājs ņēmis vērā ne tikai savu gaumi, bet parūpējies arī par tevi. Turklāt tev patīk gūt estētisku baudījumu, ne ar ko neriskējot.

Tu visbiežāk baidies uzņemties atbildību. Iespējams, tā ir bijis vienmēr vai tā ir tikai šī brīža situācija… Bet, pārliekot personīgās problēmas uz spēcīgākiem pleciem, tu ej pa dzīvi, vēloties izbaudīt katru mirkli. Un šajā brīdī tu esi apmierināts ar sevi un savu izvēli.

Avots:

la.lv

 

Leave a Comment