TESTS. Izvēlies gredzentiņu un uzzini daudz jauna par sevi!

Pirmais gredzens

10-35

Tu esi karaliene, kas lieliski apzinās savu vērtību! Karaliene ir godīga gan pret sevi, gan pret citiem cilvēkiem. Reizēm apkārtējie cieš no tava tiešuma, bet tavs iedzimtais šarms ļauj drīz vien nogludināt visus asumus.

Tu esi patiesa, sirsnīga un spēcīga personība, un tas apbur visus, kas atrodas tev blakus. Ja tev kāds patīk, tu viņu sildi ar savu siltumu gluži kā saulīte. Bet, ja ne, tu to arī neslēp, visdrīzāk šis cilvēks tavu nepatiku izjutīs jau pirmajās pazīšanās minūtēs.

Optimisms un pārliecība par to, ka jebkurā gadījumā tiksi galā ar jebkurām grūtībām, tev palīdzēs iet pa dzīvi ar paceltu galvu.

Otrais gredzens

11-44

Tu esi sievišķības iemiesojums! Vienmēr dvēselē jauna, sapņaina, maiga, mīloša… Tev ir plaša sirds, un būs paveicies tam vīrietim, kuram to dāvāsi. Tev ļoti piestāv kleitas, tās visvairāk izceļ tavu skaistumu un enerģiju.

Tu proti sapņot, turklāt kaut kādā mistiskā veidā tavi sapņi parasti materializējas. Reizēm tu redzi pravietiskus sapņus.

Tev patīk koķetēt, un to lieliski proti, tev ir rotaļīgs raksturs. Ja sagribēsi apburt vīrieti, to izdarīt būs vieglāk par vieglu. Tev ir daudz maigas enerģijas, kas gluži kā mēness gaisma staro ap tevi.

Trešais gredzens

12-41

Tu esi medniece! Un kā katrai medniecei tev ir papilnam savvaļīgas, dzirksteļojošas enerģijas, kas izlaužas uz āru vajadzīgajā brīdī. Tavas acis nav iespējams aizmirst. Tās ieskatās tieši sarunas biedra dvēselē.

Apkārtējie tiecas kontaktēties ar tevi. Savukārt tu pati esi izvēlīga un sev tuvāko lokā ielaid tikai nedaudzus. Tu pilnībā uzticies sev tuvajiem cilvēkiem. Nekad nepiedod nodevību un neuzticību.

Citi cilvēki pastāvīgi interesējas par tavu dzīvi, un nereti tevi apskauž. Tomēr tu tam gandrīz nekad nepievērs uzmanību.

Ceturtais gredzens

15-25

Tu izvēlējies šo apburošo kaķēnu? Vai tu zināji, ka kaķi vienlaicīgi dzīvo divās pasaulēs? Tā ir arī ar tevi. Lai gan pēc ārienes tas reti pasakāms. Tev piemīt viegls un silts daiļums. Pēc būtības tu esi dziedniece.

Ārēji tu, visticamāk, esi vienkāršs un jautrs cilvēks, tev ir daudz draugu un paziņu, ar tevi ir priecīgi un patīkami. Daudzi ievērojuši, ka pēc kopā pavadīta laika uzlabojas garastāvoklis, gribas dzīvot un radīt. Tev ir silta enerģētika, tu šai dzīvē ļoti daudz sniedz citiem.

Tev vairāk uzmanības jāvelta pašai sev un sevi jāiepriecina. Tad dzīve ritēs vienkārši un patīkami. Nelaid garām iespējas, kuras dzīve tev sniedz. Veiksme tevi mīl!

Piektais gredzens

16-20

Tu esi pati mīlestība! Tev patīk mīlēt, un iemīlēšanās stāvoklis tev šķiet pavisam dabisks. Parasti tu jūties iemīlējusies visā, kas tev apkārt – vīrietī, darbā, visā, ko dari. Tu vienkārši dievini ceļojumus. Mājas pavards tev šķiet pieņemams, ja to vari dalīt ar mīļoto cilvēku.

Tu esi ļoti skaista, kad priecājies. Tev ir apburošs smaids. Tavs prieks vienmēr ir īsts. Tu dāvā prieku arī visiem apkārtējiem cilvēkiem.

Tu augstu vērtē katru nodzīvoto dienu un dievini dažādus patīkamus dzīves sīkumus. Skaistas tasītes, ziedi, mūzika – tas viss tev ir ļoti svarīgs.

Sestais gredzens

17-16

Tu esi lēdija. Atturīga pēc dabas, tev piemīt ideāla gaume, tu proti sevi lieliski pasniegt. Ja draudzenes tev nelūdz padomu ārienes un stila jautājumos, viņas rīkojas nepareizi.

Tu esi mierīgs un vērīgs cilvēks. Tev ir lieliska intuīcija, tev tikai mazliet vairāk tai jāuzticas. Tavs skatiens spēj atklāt jebkuru noslēpumu. Tomēr tu nekad neapspried citu noslēpumus ar nepiederošām personām. Tev var uzticēties, uz tevi var paļauties jebkurā situācijā.

Daba tev dāvājusi skaistus sejas vaibstus. Cilvēkos tu augstu vērtē uzticamību un asu prātu. Tu tikai ar grūtībām ļaujies jūtām, bet, ja iemīlies, tad ļoti spēcīgi.

Avots: misstits.ru

la.lv

Leave a Comment