TESTS. Izvēlies krāsu un uzzini, kā tev dzīvē pietrūkst

1. Melns

Tev nepieciešams kāds brīdis vienatnes tālumā no visas pasaules un arī no jebkuras ar to saistītas informācijas. Tātad – izslēdz mobilo un prom uz mežu! Tikai miegs, klusums un miers! Iespējams, tas atgādina depresiju. Bet tev caur to jāiziet, citādi šis stāvoklis var kļūt hronisks, pārejot zemapziņas līmenī. Tad jau izrāpties no tā būs grūtāk.

2. Balts

Tev jāizdara kaut kas labs un noderīgs. Iespējams, savā labā – kaut kas tāds, ko jau sen esi atlicis. Vai arī kāda cita labā, varbūt pat sveša un ar tevi nesaistīta cilvēka labklājības vārdā. Nav grūti atrast kādu, kam vajadzība palīdzība.

3. Rozā

Tu esi noguris no ikdienas, kņadas un pelēcības. Smagi vienmēr būt pieaugušam, vienmēr uzņemties atbildību. Atļauj sev kādreiz būt arī bērnam. Atprasies no darba, lai pavadītu dienu tieši tā, kā tev gribas. Ieklausies savās vēlmēs un piepildi tās.

4. Gaišzils

Tev vajadzīgs sapnis, kāda cerība. Kaut kas tāds, ko gaidīt, uz ko tiekties. Reāls sapnis, lai būtu iespēja, ka tas piepildīsies. Bet tai pat laikā sapnim jābūt lielam un ne pārāk viegli īstenojamam, tādam, kuru nav iespējams sasniegt jau rīt. Tev vajadzīgs ceļš uz sapni, liekot lietā pūles, pieredzi, pacietību un izturību.

5. Pelēcīgi zils

Tev vajadzīga brīvība. Tu smoc tajā dzīvē, kādu šobrīd dzīvo. Sajūti sevi kā vēju, atļaujies nedomāt par sekām. Noraujies no ķēdes un lido turp, uz kurieni aicina sirds.

6. Zils

Tev nepieciešams uz kādu laiku paiet malā no ikdienas dzīves un arī tuvajiem cilvēkiem. Turpini darīt visu, kas vajadzīgs, bet lieki netērē ne dvēseles spēkus, ne nervus. Pamēģini pavērot sevi no malas. Ieraudzīt, vai ej un tiecies pareizajā virzienā. Vai tavi mērķi nav mainījušies? Kur slēpjas tavas dzīves jēga?

7. Spilgti zaļš

Tev vajadzīgs “restarts” un pārmaiņas dzīvē, bet noteikti ne kardinālas. Dzīves pamats tevi apmierina. Bet kaut kādas, kaut vai ārējas, pārmaiņas un uzlabojumi ir nepieciešami. Varbūt pietiks ar jaunu frizūru vai sezonai atbilstošu apģērbu atšķirīgā stilā? Vai arī jāpārkārto mēbeles dzīvoklī? Jāapgūst jaunas profesionālas prasmes? Jāpaplašina darbības lauciņš?

8. Dzeltens

Tev vajadzīga saskarsme, sarunas. Ne tikai pāris vārdu, bet ilgas un dvēseliskas sarunas. Atrodi laiku, lai satiktos ar senu draugu, palūdz, lai velta tev laiku. Lai jūs varētu runāt kaut vai līdz rīta gaismai, pļāpāt par visu uz pasaules, par pagātni, tagadni un nākotni …

9. Sarkans

Tev vajadzīgs fizisks darbs, slodze līdz spēku izsīkumam, tā, lai sāpētu visas maliņas. Derēs arī sporta nodarbības, lai izlādētu uzkrāto negatīvās enerģijas lādiņu.

10. Oranžs

Tev vajadzīga izklaide, kompānija, cilvēki visapkārt un lai tu būtu uzmanības centrā. Atrodi iemeslu – aizej uz dzimšanas dienu vai ballīti. Uzvelc kaut ko tādu, kas tev ļoti piestāv un pievieno kripatiņu izrādīšanās prieka: izaicinošu matu sakārtojumu un aksesuārus.

11. Ceriņkrāsa

Tev jāiepriecina sava dvēsele. Tā var būt viegla iemīlēšanās, bet labāk jau virtuāla aizraušanās ar ilgu saraksti. Esi atklāts, sirsnīgs, bet nepārcel tikšanos uz reālo dzīvi. Bet varbūt labāk kļūt par kaķa vai suņa saimnieku? Lai būtu, par ko rūpēties, zinātu, ka kāds vienmēr gaida mājās.

12. Smaragda krāsa

Tev vajadzīga harmonija, dvēseles miers, sirdsmiers. Atsakies no visa, kas ir pretrunā ar tavu pārliecību, dzīvo saskaņā ar savu sirdsapziņu. Maini to, kas ir tavos spēkos, un samierinies ar to, ko izmainīt nevari. Iemīli sevi. Un priecājies par katru jaunu dienu!

13. Salātzaļš

Tev nepieciešams kaut kā atsvaidzināt jūtas, atgūt dzīves garšu. Tā kļuvusi pārāk nomācoša. Palīdzēs ceļojums uz citu pilsētu vai valsti. Varbūt vērts izmēģināt kaut ko neierastu: jāšanu ar zirgu, peintbolu, izlēkt ar izpletni. Tomēr nedrīkst muļķīgi riskēt!

14. Violets

Ja tavs darbs saistīts ar saskarsmi ar cilvēkiem – nomaini to. Tev jāpārtrauc atkarība no citiem cilvēkiem un viņu viedokļiem. Nenāktu par ļaunu pat zināma deva vienaldzības, spēja neņemt nopietni citu teikto. Tev svarīgi kādu laiku būt pašam, ieklausīties sevī un veidot neatkarīgus spriedumus.

15. Zelta krāsa

Tev nepieciešams atvaļinājums. Vēlams, vietā, kur daudz saules un nekādu rūpju. Sadegt līdz pelniem nav obligāti. Tev jāuzsūc saules enerģija un dzīvības siltums. Atgriežoties sajutīsi, ka enerģija plūst pāri malām.

16. Pelēks

Tev vajadzīgs tas, ko mēdz dēvēt par normālu dzīvi. Pašu parastāko, bez augstiem lidojumiem un zemiem kritieniem, bez galējībām. Pamēģini savest kārtībā vismaz dažas savas dzīves jomas. Ievies noteiktu dzīves režīmu un turies pie tā. Saplāno savu dienu. Kaut kam jāpaliek nemainīgam – rīta rosmei, pusdienas laikam, pastaigai pirms miega.

17. Bēša

Tev vajadzīgs komforts un kāda rūpes. Ja tāda cilvēka nav – parūpējies par sevi pats. Iztīri māju, nopērc vai pagatavo kaut ko īpaši garšīgu. Ieej vannā ar aromātiskām eļļām. Lieto maskas, losjonus, patīkama auduma tērpus. Noskaties filmu, kuru jau sen gribēji redzēt.

18. Tumši zaļš

Tev vajadzīga parasta, mierīga dzīve. Tu, šķiet, esi ļoti noguris. Ideālā gadījumā dodies uz laukiem, kur apkārt nav daudz citu cilvēku. Kurini krāsni, izaudzē kādus augus, hmm, varbūt iegādājies kazu? Vakaros ieklausies sienāžu sisināšanā. Aizmiedz, aiz loga līstot lietum, ieklausoties tā maigajā bungošanā pa jumtu un koku lapām. Pamosties no ceriņu smaržas un putnu dziesmām.

19. Brūns

Tev vajadzīgs kāds balsts, drošība, pārliecība. Var pamēģināt to meklēt mīļotajā cilvēkā, ģimenē, bet vislabāk – sevī pašā. Apgūsti jaunas profesijas, iemācies būt taupīgākas. Zināšanas, slava, cieņa un nauda tevi padarīs stiprāku, pasargājot visās vētrās.

20. Koraļļkrāsa

Tavā dzīvē sen nav bijis prieka. Atceries, kas tevi parasti ir ielīksmojis. Ziedi? Iešana uz šautuvi? Jauns, skaists apģērbs? Pastaiga pa mežu? Izraugies to, kas atkarīgs tikai no tevis. Nopērc, pat ja tas šķiet dārgi. Izdari, pat ja tas šķiet muļķīgi. Aizmirsti par sabiedrības viedokli, esi kādu brīdi egoists, tev tas ir vajadzīgs.

la.lv

Leave a Comment