TESTS. Izvēlies puķu pušķi un uzzini, kāda sieviete esi!

Pušķis Nr. 4

Jums piemīt daudz pozitīvas enerģijas, jūs “inficējat” citus ar optimismu, un jūsu smiekli var atbruņot jebkuru un sasildīt pat visaukstāko sirdi.

Jums ir miljards ideju minūtē, un jūs esat laimīga sieviete. Cilvēki jūs apraksta kā traku un radošu cilvēku. Daudzi jūs mīl.

Bet problēma ir tāda, ka jūs gribat ar viņiem draudzēties, bet viņi slepenībā cer uz vairāk. Daudzi bieži iemīlas jūsos, jo jūs apvienojat brīnišķīgas sievietes un laba drauga īpašības.

 

Pušķis Nr. 5

Jūs esat skaista sieviete gan ārpusē, gan iekšpusē. Jūs piešķirat lielu nozīmi savai ārienei, bet neignorējat savu raksturu. Jūs nekad netiesājat citus cilvēkus un izturaties pret visiem ar cieņu.

Jums ir unikāla intuīcija, kas ļauj atšifrēt dažus mirkļus. Daba jums piešķīrusi ekstrēmu līdzjūtību, intuīciju un sesto sajūtu.

Draugi bieži izturas pret jums kā pret personīgo psihologu. Viņi uzticas jums, labprāt stāsta par problēmām un nāk pēc padoma. Jūs arī ļoti patīkat vīriešiem.

 

 

Pušķis Nr. 6

Jūs piederat pie sievietēm, kuras ir pilnas ar pretrunām. Jūs šķietat auksta un atsvešināta, bet jūsos ir arī uguns. Jūs esat nepastāvīgs un neprognozējams cilvēks. Jūs ir grūti saprast un pieradināt.

Jūs piesaistāt vīriešus un apburat viņus ar savu individualitāti, bet arī biedējat viņus. Kad kādam izdosies iekarot jūsu sirdi, jūs būsi tam uzticīga līdz mūža galam un gatava cīnīties par savām jūtām.

COMMENTS

Leave a Comment