TESTS. Izvēlies puķu pušķi un uzzini, kāda sieviete esi!

Paskatieties uz attēlu augstāk un atlasiet pušķi, kas jums visvairāk patīk. Tas, ko jūs visvairāk vēlētos dāvināt vai dāvināt. Jūsu izvēle parādīs, kāda sieviete esat.

 

Pušķis Nr. 1

Jūs esat neticami sievišķīga, un, lai kur jūs atrastos, jūs pievēršat sev uzmanību un bieži kļūstat par baumu objektu. Reti kurš var mierīgi paiet jums garām, vīrieši apbrīno, bet sievietes – apskauž.

Dvēseles dziļumos jūs esat pārliecināts cilvēks, bet tāls no pašpārliecinātības. Jūs nesatrauc svešas uzslavas, jūs nebaidāties no kritiķiem un zināt savu vērtību. Jums ir neliels draugu loks, un jūs dodaties pie sava sapņa, nepievēršot uzmanību pārējiem.

Grūti iekarot jūsu uzticību, bet, ja tas izdodas, jūs kļūstat par īstu draugu. Bet tas, kurš jūs pievils, jūs neatgriezeniski zaudēs. Jūs esat no tiem cilvēkiem, kuri nepiedod un nedod otru iespēju.

Pušķis Nr. 2

Jūs esat ļoti romantisks un maigs cilvēks. Cilvēki jūs sauc par mīļu un apburošu. Jūs mīl gan sievietes, gan vīrieši.

Visi grib draudzēties ar jums. Jūsos ir kaut kas tāds, kas liek apkārtējiem justies labi kopā ar jums.

Bet aiz šīs pievilcīgās čaulas slēpjas spēcīga sieviete, kas zina, ko viņa grib un cenšas panākt. Jūs varat izmantot
savu talantu, lai sasniegtu vēlamos mērķus. Jūs izskatāties nevainīga, bet jūs esat stiprs pretinieks.

Pušķis Nr. 3

Jums piemīt daudz pašcieņas. Jūs esat godīgs, atklāts un pieticīgs cilvēks. Jūs protat atbalstīt citus un rūpēties par saviem draugiem un ģimeni. Jūs esat ideāls kandidāts draugam, sievai vai mātei.

Jūs cieniet ģimenes vērtības. Jūs uzplauksiet ar partneri, kurš jūs cienīs un varēs par jums parūpēties.

Tādas sievietes kā jūs bieži vien ir uzticīgas savai pirmajai mīlestībai visu mūžu. Tā ir ļoti skaista un romantiska, bet ne vienmēr padara laimīgu. Dažreiz ir vērts sagaidīt cilvēku, kuru meklējat, vai riskēt pārtraukt attiecības, kas nesniedz laimi.

 

Šķir otru lapu, lai izlasītu par pārējiem pušķiem

COMMENTS

Leave a Comment