Astroloģe Marina Skadi: Zodiaka zīmes, kuras sagaida veiksme 2020 gada otrajā pusē

Šajā rakstā aplūkosim informāciju, par pašiem veiksmīgākajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Astroloģe Marina Skadi sastādījusi sarakstu ar zodiaka zīmēm, kurām 2020. gada otrā puse būs veiksmīga!

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs iespēja īstenot savas personiskās vēlēšanās. Viņu izredzas uz labu rezultātu būs īpaši spilgtas. Pateicoties ģimenes locekļu panākumiem, būs iespējams uzlabot savu reputāciju. Panākumi būs atkarīgi no centieniem un ieguldītā darba.

Vērsis

Vēršiem 2020. gads otrā puse būs veiksmīga. Viņu panākumi būs saistīti ar ģimeni un mīlestību. Tie, kuri plāno apprecēties šajā gadā, tiem gan nepaveiksies. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus gaida sasniegumi darbā. Tas palīdzēs sasniegt jaunu labklājības līmeni. Nav jābaidās aizstāvēt savu pārliecību. Gads kļūs veiksmīgs, veltot laiku literārai daiļradei un reklāmai. 2021. gada rezultāti būs atkarīgi no zināšanām.

 

Jaunava

Jaunavām var rasties romantiskas simpātijas. Jaunavas satiks tieši to cilvēku, kas šīs zīmes pārstāvjiem ir piemērots. Parasti Jaunavām ir grūti rast kontaktus, bet visi šķēršļi tiks noņemti, un viņus sagaida romantiska tikšanās. Astrologi iesaka nezaudēt mirkli un piekrist tam, ko piedāvā liktenis.

 

Skorpioni

Tuvākā laikā šīs zodiaka zīmes pārstāvji diezgan daudz strādās. Astroloģe iesaka Skorpioniem domāt par labo un ievēlēties vēlēšanās. Panākumi atnāks pie tiem, kas daudz ceļo un vēlas doties atpūsties.

 

Zivis

Zivīm šis gads būs piepildīts ar pozitīvām domām, kuras palīdzēs piesaistīt tuvi cilvēki. No draugiem un tuviniekiem var sagaidīt rūpes un mīlestību. Iespējamas skaistas dāvanas gan romantiskā, gan finansiālā sfērā.

 

Lauva

Šajā gadā jūsu rūpēm par savu veselību un fizisko formu jābūt pirmajā vietā. Darba apjoms un regulārie pienākumi palielināsies, tāpēc nepieciešams būt aktīviem. Darbā būs nepieciešami braucieni kvalifikācijas celšanai. Lauvu kontakti ar kolēģiem ieies jaunā līmenī. Bet darbā var rasties problēmas aiz vēlmes pārspīlēt savu izpildīto uzdevumu nozīmi. Paveiktais darbs būs atzīts, un par to būs iespējams iegūt bonusus.

 

Svari

Šajā gadā būs jauns dzīves sākums un tiks iegūtas jaunas zināšanas. Viss, kam jūs pieķersieties, paplašinās jūsu personiskos un intelektuālos horizontus. Jums var parādīties interese par ģimenes vēsturi. Var rasties vēlme uzsākt kopīgu biznesu ar tuviniekiem.

Lasi arī: TESTS. Izvēlies puķu pušķi un uzzini, kāda sieviete esi!

 

Mežāzis

Veiksme šajā gadā var atnākt pie Mežāžiem. Viņiem izdosies atbrīvoties no citu cilvēku ietekmes. Viņu karjera labi attīstīsies. Turklāt viņiem izdosies realizēt individuālu projektu. Pašrealizēšanās un kvalifikācijas celšana būs galvenie pavadoņi šajā dzīves posmā. Mežāži varēs par sevi paziņot kā par augstākās klases profesionāļiem. Šāds lietu izkārtojums ļaus iegūt popularitāti.

COMMENTS

Leave a Comment