Kurā Latvijas pilsētā tev vajadzētu dzīvot atbilstoši tavai zodiaka zīmei

 

FOTO: pexels, Aleksejs Bergmanis

Tāpat kā katram no mums noteikti ir tas īstais cilvēks, kurš tad nu mūs kaut kur ļoti gaida, tad, visticamāk, arī mēdz būt tā īstā vieta, kurā atrodoties mēs jūtamies tā, ka tās ir mājas!

Piedāvājam Tev ielūkoties, kuras Latvijas pilsētas Tev būtu vispiemērotākās atbilstoši Tavai horoskopa zīmei.

Lasi vēl: Mīlestības Horo***ps- ko par Tevi stāsta mīlestības planēta Venēra!

Kas zina, varbūt Tu jau esi savā īstajā vietā? Atceries, ka īstā vieta – tā jau nemaz nav vieta, tā ir sajūta!

AUNS 

Auni, lai gan spītīgi un ietiepīgi, patiesībā ir ļoti nosvērti un mierīgi, taču arī neprāts viņiem nav svešs, tāpēc laikam jau tādā latviskā lauku sētā viņi dzīvot neizvēlēsies, jo viņi ir tie, kuri uz šādu vietu var aizbraukt atpūsties, bet ilgtermiņa dzīvei izvēlēties, piemēram, Rīgu, kas pa lielam arī viņiem ir piemērotākā no Latvijas pilsētām, taču, ja tomēr sagribas mieru un Rīgas tuvumu, tad var apsvērt

VĒRSIS

Vērsis šajā ziņā ir pilnīgs pretstats Auniem, lai gan arī viņi ir tikpat spītīgi un tajā pašā laikā mierīgi. Vērši tomēr ir tie, kas drīzāk uz Rīgu izvēlēsies aizbraukt atpūsties – apmeklēs kādu teātra izrādi, “izķemmēs” lielveikalus vai piedalīsies kādā interesantā pasākumā, taču par ilgtermiņa dzīvesvietu viņiem labprātāk vajadzētu izvēlēties kādu vidēja mēroga pilsētu, kas atrodas pie jūras – Liepāja un Ventspils, taču, ja Jums tomēr gribas būt tuvāk Rīgai, kur varat jebkurā laikā aizbraukt izklaidēties, tad ļoti labs variants varētu būt Jelgava.

 

Lasi arī: Karmiskā nauda un Horo***ps. Kā nodrošināt labklājību katrai zodiaka zīmei?

DVĪŅI

Dvīņi ir diezgan lieli dabas mīļotāji un urbānā vide ilgtermiņā viņus nogurdina, tāpēc agrāk vai vēlāk viņi sāks meklēt mazu zemes pleķīti kādā Latvijas nostūrī, uz kura uzcelt savas ģimenes ligzdiņu, vēlams kādas ūdenstilpnes tuvumā un kāda meža ielenkumā. Piemērotākās vietas varētu būt Saulkrasti, Užava, Engure, bet, ja tomēr vairāk gribas izbaudīt pilsētvidi, tad arī Sigulda un Cēsis nesagādās vilšanos.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kur pārējām zodiaka zīmēm būtu ieteicams dzīvot

COMMENTS

  • <cite class="fn">opsee</cite>

    Kaut ko sitik aplamu vel neesmu lasijusi! .o.O

  • <cite class="fn">Māris Ivans</cite>

    Dzīvot Rīgā, tad labāk mirt! Braucot tai pilsētai klāt,kad nomākusies diena, tad var redzēt tādu tumšu, tād kā auru pāri visai pilsētai. Tas nekad nemainās.Aunam Rīga nav piemērota, Tur labi jūtas tikai spekulanti ,augļotāji, korumpanti, un zagļi. Tur arī ,lai paliek un nesārņo pārējo valsti.

Leave a Comment