TESTS. Ko par tavu raksturu pasaka apavi?

Puszābaciņi ar biezu zoli un saitēm. Šāda sieviete zina, ko grib. Viņa iet savu ceļu, nevis tos, ko iet pārējie. Viņas dzīves principi – godkāre, enerģija, veiksme.

Laiviņas. Sieviete, kura dod priekšroku šādiem apaviem, spoži tiek galā ar visām dzīves situācijām. Viņa ir lieliska viesmīlīgas saimnieces lomā, saprotoša draudzene un veiksmīga darījumos. Viņai nepatīk negaidīti pārsteigumi. Šai personai ir pilnīgi noteikti uzskati par to, kādai jābūt viņas dzīvei un kā to iekārtot.

Mokasīni. Neskumdinies par neveiksmi, labāk lūdz palīdzību viņai! Persona, kas nēsā šādus apavus, vienmēr dos labu padomu. Tai ir analītiska domāšana, ar kuras palīdzību viegli atrisināt jebkurus sarežģījumus. Šādu personu nekad nepamet savaldība. Kolēģi vienmēr var saņemt atbalstu, draugi – cerēt uz palīdzību.

Saitējami zābaki. Šāda sieviete atgādina Mēriju Popinsu. Nemaz necenšoties nokļūt uzmanības centrā, viņa vienmēr tajā tomēr nokļūst. Šo vietu viņai noteikusi pati daba.

“Balerīnas” , laiviņas bez papēdīšiem, šādu apavu cienītāja bieži iedomājas sevi par pasakas varoni, kaut vai brāļu Grimmu pasakās. Romantiķe, sapņotāja. Viņa meklē ideālu mīlestību. Šī persona ir radoša, noteikti labi dejo, spēlē klavieres vai zīmē.

Sporta kurpes. Kedās vai krosenēs staigā sieviete, kura ir labs biedrs, pilnīgi neatkarīga, vienmēr gatava doties meklēt piedzīvojumus. Viņu nekas nevar apstādināt. Dzīves devīze – uz priekšu, uz priekšu un vēlreiz uz priekšu!

Lakoti puszābaciņi. Tā ir sieviete ar daudzām sejām. Šī persona vienmēr gatava dažādām nejaušībām, spilgta, jautra, daudzpusīga, temperamentīga un dzīvesspara pilna, spīd tieši tāpat kā šādi zābaciņi. Tam, kurš vēlas iet šādai meitenei līdzās, jābūt elastīgam, apveltītam ar humora izjūtu.

Augstpapēžu kurpes, šī persona dzīvo plaši. Tai patīk balles, viesi, izstādes un izrādīšanās. Patīk citu apbrīnas pilnie skatieni, kas šo būtni pavada. Vienmēr prot uztaustīt laika pulsu.

la.lv

Leave a Comment