Tests: lasiet savu garīgo ziņojumu dažām nākamajām dienām

Vienradzis ir sapņu dzīvnieks, kas pārstāv zirgu ar vienu ragu uz pieres. Tiek uzskatīts, ka tic tam, vai nu bērni, vai cilvēki ar naivu bērna dvēseli.

Jūs interesē zināt, ko vienradzis domā par tevi un nākamajām dienām saņemt garīgās vēstules? Tad pieņemiet šo vienkāršo pārbaudi uz attēla.

Lasi arī: 6 stilīgas lietas, kurām jābūt katras sievietes garderobē, kas valkā lielos apģērbu izmērus

Izvēlieties vienu no trim pasaku dzīvniekiem, kas atrodas attēlā, un izlasiet savu garīgo ziņojumu.

Vienradzis Nr. 1:

Šī vienradža izvēle nozīmē, ka tuvākajā nākotnē jūs svinēsiet savu personīgo mērķu sasniegšanu. Garīgie saka, ka tas ir saistīts ar jūsu personīgo dzīvi, nevis karjeras sasniegumiem. Tas būs pareizi teikt, ka tas ir vairāk jūsu iekšējās dvēseles svētki nekā jebkura prieka ārējā izpausme.

Iespējams, ka jau esat pamanījis dažas izmaiņas sevī, jūs vairāk un vairāk vēlaties atrast mieru un iekšējo harmoniju. Neatkarīgi no tā, cik mazi ir jūsu sasniegumi nesen, jebkurā gadījumā atzīmējiet šo progresu neatkarīgi no tā, cik tas varētu būt nenozīmīgs. Šī ir jūsu personīgā uzvara un vienīgais sasniegums!

Vienradzis Nr. 2:

Varbūt nākamajās dienās jums radīsies dažas problēmas. Šīs problēmas izdarīs uz jums spiedienu, radot stresa situācijas.

Tāpēc nav pārsteigums, ka jums var rasties kārdinājums ķermeņa pārslodzei ar kofeīnu, cukuru, ogļhidrātiem un enerģijas dzērieniem. Neuztraucieties par to!

Centieties dot priekšroku ļoti veselīgam ēdienam un kā alternatīvu enerģijas dzērieniem izvēlēties tīru dzeramo ūdeni, citrona un ingvera ūdeni un zaļo tēju. Ēdiet vairāk ābolu un citu augļu, arī neaizmirstiet par svaigiem dārzeņiem, kas satur vitamīnu šoku devu.

Pievērsiet uzmanību tam, ko jūs šodien ēdat, tas ir ārkārtīgi svarīgi. Tas ko ēdat, būtiski ietekmē noskaņu, atveseļošanos vai izturību.

Veselīga pārtika dod jums tiesības enerģijas veicināšanai visai dienai, bet neveselīga pārtika atsauc atmiņā sajūtu smaguma, kas savukārt noved pie vājuma sajūtas, noguruma un negatīvām domām.

Tāpēc atcerieties, ka pārtika ir mūsu enerģijas degviela ne tikai ķermenim, bet arī dvēselei.

Lasi arī: Katrai zodiaka zīmei ir trīs nozīmīgas dzīves stundas

Vienradzis Nr. 3:

Šajā laika intervālā jūs atrodaties vietā, kur ir harmonija, līdzsvars, mīlestība un apmierinātība. Jūsu personiskās attiecības pašlaik ir jūsu spēka maksimums.

Izbaudiet šo skaisto un harmonisko laiku. Jūsu tuvu cilvēku atbalsts ir patiesi dziedinošs spēks. Tā ir viņu mīlestība, kas palīdz jums tikt galā ar problēmām, ar kurām jūs esat saskārušies pēdējā laikā.

Šis ir laiks, kad jūs varat saņemt patiesu svētību. Neaizmirsti izteikt savu mīlestību un pateicību tiem, kas jūs mīl un rūpējas, jo tie ir jūsu patiesie eņģeļu aizsargi.

Avots

 

Leave a Comment