TESTS. Savelc roku dūrē un uzzini savu personības tipu!

1. Pirmais tips

Tu neesi koncentrējis uzmanību uz kādu vienu lietu, bet centies aptvert neaptveramo, tev patīk mācīties un iepazīt pasauli un tavas spējas ir tam piemērotas.

Tu esi enerģisks cilvēks, kurš nekad nesēž mierā, bet pastāvīgi ģenerē jaunas idejas. Personības “otra puse”: tā kā tev nepatīk publiskums, tavu patieso būtību zina tikai retais.

2. Otrais tips

Šie cilvēki ir tā dēvētās “paša rokām radītas personības”. Reizēm viņi šķiet drūmi, bet iekšēji ir samērā maigi un pat viegli ievainojami. Visas zināšanas, kas ne vienmēr dodas rokās viegli, apgūst nepieciešamības spiesti.

Tev piemīt īpaši attīstīta intuīcija, bet tā ir drīzāk tehniska nekā līdzīga sestajam prātam, jo tavas praktiskās smadzenes pastāvīgi veic skaitļošanas procesu, salīdzinot un meklējot labāko risinājumu.

Personības “otra puse”: tu bieži kļūdies cilvēkos. Labāk spert soli atpakaļ, lai izdarītu pareizāku vērtējumu vai arī nevērtēt vispār! Tu esi “rets putns”, bet tev šķiet, ka apkārtējie tevi nenovērtē.

3. Trešais tips

Šie cilvēki ir īsti reālisti, stabili stāv uz zemes, praktiski un bieži vien veikli aprēķinātāji, bet tas nenozīmē, ka viņi meklē savu labumu uz citu rēķina.

Šiem cilvēkiem piemīt radošas dotības, un viņi parasti atrod savu nišu, jo labi zina, ko vēlas saņemt no dzīves.

Ja nodrošināsies ar draugu atbalstu, spēs gāzt kalnus. Trešā tipa personības ir uzticami un nopietni cilvēki.

Personības “otra puse”: aizrāvušies ar tiekšanos pēc kāda mērķa, neaizmirsti nolaisties uz zemes. Ja atrausies no realitātes, spēsi no malas novērtēt situāciju tikai neilgu laiku, bet objektīvam vērtējumam tavai rokai vienmēr jābūt uz dzīves pulsa.

Lasi arī: Zīlēšana: ievēlies vēlēšanos un aizver acis! Rezultāti Tevi pārsteigs!

4. Ceturtais tips

Šie cilvēki ir vērīgi un skrupulozi. Viņi spēj uzcelt savu sapņu pili pa vienam smilšu graudiņam vien un savākt īpašumu, liekot centu pie centa, turklāt spēj racionāli rīkoties ne tikai ar mazu budžetu, bet arī ar ievērojamiem resursiem.

Tāda cilvēka devīze: “Lēnāk brauksi, tālāk tiksi!” Šīs personības nav lielībnieki, viņiem nekas nav pret monotonu darbu, klusumu un mieru.

Personības “otra puse”: saskarsme ar cita tipa cilvēkiem nāk tikai par labu, jo paplašina iespēju spektru. Tev nevajag aprobežoties tikai ar savu “koridoru”, jo tava iedzimtā piesardzība neļauj riskēt, jo tu baidies zaudēt. Bet, sasniedzot mērķi, taču jāiedzer šampanietis – un galvenais, lai kopā ar tevi būtu uzticami draugi!

la.lv

Leave a Comment