Tici vai nē, bet vienīgā atšķirība starp šiem foto ir 5 MINŪTES

Iepazīstieties ar Sofiju (Sophie Kay), kurai ir 27 gadi, dzīvo Londonā, ir personīgā fitnesa trenere un fitnesa blogere. Viņai bija apnicis, kā fitnesa industrija izmanto foto, lai maldinātu cilvēkus par iespējamajiem rezultātiem, noteiktā laika periodā.

Sofija apgāž pāris fitnesa pasaules mītus, bet viens no populārākajiem ir tas, ka selfiji neparāda patiesību. Tā pat kā “pirms un pēc” foto, kad vienā attēlā redzama sieviete ar “mīlas rokturīšiem”, kad nākamajā attēlā to vairs nav.

Foto tika uzņemti ar pāris minūšu starpību. Viss, ko viņa izdarīja, bija: izslēdza virs galvas esošo apgaismojumu, uzvilka apakšveļu, kura labāk derēja, pagrieza savu ķermeni tā, lai tas labāk izskatītos, sasprindzināja muskuļus, pasmaidīja un, ievietojot foto, izmantoja filtru (Instagram).

Sofija apgalvo, ka sliktākais, kas ir fitnesa industrijā, ir nereālie foto attēli, kurus “parastajiem” cilvēkiem neizdodas sasniegt. Parasti cilvēki aizmirst, ka ir jāņem vērā sava ģenētika, dzīves stils un ķermeņa tips. Visiem nav iespējams sasniegt fantastiskus augumus. Bet Sofija uzskata par savu misiju, iedrošināt cilvēkus kļūt nevis par fitnesa modeļiem, bet gan par labāko versiju, kādi viņi paši var būt.

Avots: i100.independent.co.uk

Leave a Comment