Tik interesanta ziņa saistībā ar homeopātiju vēl nebūs lasīta!

Kāda konference, kurā tika apspriestas iespējamās alternatīvas medikamentiem, beidzās ar pilnīgu haosu. Tas notika Vācijā, kad konferences laikā, tās dalībniekiem tika iedotas homeopātiskas tabletes, kas ir līdzīgas LSD narkotiskajām vielām.

Kāds ziņu portāls aprakstīja ainu: “Aptuveni 30 vīrieši un sievietes piedzīvo spēcīgus krampjus, halucinācijas, slāj apkārt, vārtās pa zemi un nesakarīgi buldurē.”

homeo2

Par šo incidentu ziņoja viesnīcas vadība, kurā bija apmetušies konferences dalībnieki un tur pat arī bija viņu tikšanās. Ieradās aptuveni 150 medicīnas darbinieku ar vairākām ātrās palīdzības mašīnām un Pol***jas darbiniekiem, lai aizvestu apdullušos dalībniekus uz Slim**cu.

Pacienti bija vecumā no 24-56 gadiem un tiem tika konstatētas halucinācijas, galvas reiboņi, problēmas ar elpošanu, paātrināta sirdsdarbība un krampji. Viņu urīna un As**s analīzēs tika atrasta viela 2C-E, kas Vācijā ir zināma kā Aquarust un kopš pagājušā gada ir nelegāla.

homeo3

Neviens pacients nebija atlabis tik ļoti, lai sniegtu Pol***jai saturīgu liecību. Liecības izdevās iegūt tikai pēc 2 dienām. Šobrīd notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu, kā radās šī absurdā situācija. Cilvēki izsaka minējumus, ka tabletes dalībniekiem tika iebarotas kā joks, lai varētu par viņiem pasmieties. Cilvēki visticamāk nezināja, kādas vielas satur šīs tabletes.

Avots: independent.co.uk

Leave a Comment