Tikai 3 galvenās sastāvdaļas un izdodas salāti kā labākajos restorānos

2. Nomazgājiet gurķi un sagrieziet to vidēja izmēra šķēlītēs. Ja vēlaties, pirms sagriešanas varat to nomizot, bet tas nav obligāti. Savukārt seleriju sasmalcina ļoti sīkos gabaliņos. Sīpolu sagriež smalki vai plānās šķēlītēs. Sasmalcina arī garšaugus.

Foto – ekrānuzņēmums

3. Paņemiet piemērota izmēra salātu bļodu un lieciet tajā tunci (pirms tam no bundžas noteciniet lieko šķidrumu). Pievienojiet sagrieztos produktus, pēc tam eļļu, aplejiet ar citrona vai laima sulu un pēc tam pārkaisiet ar garšvielām.

Lasi vēl: Ne grama gaļas, bet tik ļoti, ļoti garšīgi: maciņam draudzīgs, bet ļoti sātīgs sautējums

Foto – ekrānuzņēmums

Ko vēl var pievienot šiem salātiem?

Ja jūs vēlaties, šiem salātiem vēl var pievienot dažādus produktus: tomātus, salātlapas, riekstus, olīvas vai cieto sieru. Varat izvēlēties arī cita veida zivis, piemēram, lasi vai foreli.  Salātus var pasniegt arī ar grauzdiņiem.

Kā pasniegt tunča un avokado salātus?

Pirms pasniegšanas salātus nepieciešams nedaudz atdzesēt – ievietot tos ledusskapī, tad garša būs ļoti izsmalcināta.

 

 

Leave a Comment