Toksisko attiecību Horo***ps: no kuras Zodiaka zīmes Tu esi atkarīgs?

 

A-Kiss-Dr-Reese-Halter

 

Auni ir atkarīgi no Skorpioniem

Šajā savienībā bieži vien tiek piedzīvotas visnotaļ nepatīkamas emocijas. Lielākā daļa Aunu mēģinājumu iekarot Skorpionu uzmanību cieš sakāvi, turklāt šajā gadījumā var teikt tā – jo mazām mēs sievieti mīlam, jo vairāk viņai patīkam. Tiklīdz kā Skorpions cenšas kaut kādā veidā izsprukt no Auna pastāvīgās kontroles, viņš sāk sasniegt savus mērķus ar dubultu spēku.

 

Vērsis ir atkarīgs no Strēlnieka

Strēlnieks ir spējīgs pastāvīgi liegt Vērsim mieru. Tas viss ir tāpēc, ka Strēlnieks nekavējoties liks konservatīvajam Vērsim izvirzīt sev jaunus mērķus un uzdevumus, ka prasīs tūlītējus risinājumus, taču problēma slēpjas tajā, ka lēnīgais Vērsis visnotaļ smagi pārdzīvo jebkāda veida pārmaiņas. Skatoties uz savu daudz enerģiskāko partneri, viņš ieslīgs sevī, kļūs nomākts un, iespējams, pat iekritīs dziļā depresijā.

 

Dvīņi ir atkarīgi no Mežāža

Dvīņi apbrīno Mežāžu spēju pakāpeniski iet uz mērķi, vienmēr būt ļoti savāktiem un būvēt ilgtermiņa plānus. Vēloties padarīt savu dzīvi daudz organizētāku, viņi mēģina mācīties no Mežāžiem, cenšoties pārmantot viņu raksturu. Parasti gan tas tikai pazemina viņu pašnovērtējumu un padara viņus daudz nelaimīgākus, jo Dvīņiem ir ļoti grūti tikt galā ar savu tieksmi pēc pārmaiņām.

Vēži ir atkarīgi no Ūdensvīriem

Vēzim attiecībās nepatīk nenoteiktība un neskaidrība, bet Ūdensvīrs, savukārt, prot ļoti meistarīgi slēpt patiesos savas rīcības un sliktā noskaņojuma iemeslus, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka Vēzim šī savienība ir visnotaļ mokoša, bet viņa partneris jūtas visnotaļ harmoniski.

 

Lauvas ir atkarīgas no Zivīm

Zivis ir visnotaļ grūti dabūt ārā no viņu melanholiskā stāvokļa, tāpēc par spīti visām Lauvas darbībām, kurš, kā zināms, it visā tiecas būt labākais un gaida, lai apkārtējie pastāvīgi apstiprina šo faktu, viņam varētu būt visnotaļ grūti sadzīvot ar bezemocionālajām Zivīm. Vēl vairāk – Zivis pilnīgi noteikti sāks pielabot savu partneri, atzīmējot visas viņa nepilnības, ko Lauva, protams, nespēs pārdzīvot.

 

Jaunavas ir atkarīgas no Auniem

Būtībā Jaunavām nepatīk konflikti. Tiklīdz Auns sapratīs, ka viņam ies no rokas praktiski viss, viņš ar vislielāko prieku uzsēdīsies Jaunavai uz kakla, kas nozīmē to, ka savas pieticības dēļ Jaunavai var nākties ciest, jo diez vai viņai šāda situācija nāks par labu.

 

Lasi vēl: Tava misija šajā dzīvē jeb karmiskais Horo***ps katrai Zodiaka zīmei

 

Svari ir atkarīgi no Vēršiem

Neskatoties uz to, ka šo abu Zodiaka zīmju pārstāvjiem ir ļoti līdzīga attieksme pret materiālajām vērtībām, kā arī dzīves uzskati kā tādi, pilnīgi pretējs skatījums viņiem ir uz sadzīves lietām. Vērsis mūžīgi gribēs ne to, ko viņam piedāvās Svari, bet Svariem jau tā ir ļoti grūti izdarīt izvēli par labu kaut kam vienam. Šajā situācijā viņiem nemitīgi vajadzēs piedāvāt kaut kādas alternatīvas, kas darīs viņus trakus.

 

Skorpioni ir atkarīgi no Dvīņiem

Skorpioni mīl intrigas. Viņiem patīk palauzīt savu galvu, bet, kā zināms, Dvīņi ir vieni no noslēpumainākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Skorpioni šajā savienībā nespēs rast atbildes uz pilnīgi visiem saviem jautājumiem, kas smagi iedragās viņu pašapziņu, un viņi vēl vairāk iegremdēsies šo attiecību labirintā.

 

Strēlnieki ir atkarīgi no Vēžiem

Neskatoties uz to, ka mājās sēdētājs Vēzis nedaudz nomāks Strēlnieku, kurš nav radis domāt par sadzīves jautājumiem, viņu savienība var būt pilnībā harmoniska. It īpaši, ja ņem vērā to, ka Vēzim reizēm patīk apkārtējos nedaudz pamācīt, bet Strēlniekam nav nekas pretī uzzināt kaut ko jaunu. Drauds gan pastāv – Strēlnieks var sajusties nerealizēts.

 

Mežāži ir atkarīgi no Lauvām

Mežāzis pakļaujas Lauvai. Vienīgais, kas var glābt Mežāža zīmē dzimušo – kopīga sadzīves problēmu risināšana. Tad, kad Mežāzis ieraudzīs Lauvu šajā vidē, uzreiz noņems rozā brilles un sapratīs, ar ko viņš patiesībā ir sasaistījies.

 

Ūdensvīri ir atkarīgi no Jaunavām

Lai gan parasti Ūdensvīrs domā tikai par savu komfortu, attiecībās ar Jaunavu viņš aizmirst par sevi un sāk darīt pavisam citas lietas. Jaunavas ir lieliski psihologi un ļoti viegli var atrast atslēdziņu uz jebkuru Zodiaka zīmi, taču pastāv liela iespējamība, ka pēc kāda laiciņa Ūdensvīram apniks dzīvot pēc stingra grafika, un viņš pirmajā vietā atkal nostādīs savas vēlmes un prioritātes.

 

Zivis ir atkarīgas no Svariem

Par cik Svariem parasti ir visnotaļ grūti pieņemt kaut kādus lēmumus, šajā savienībā šo funkciju uzņemas Zivis, kā rezultātā tad arī pašas nonāk savās lamatās. Tas viss tāpēc, ka parasti flegmatiskās un ne vienmēr pārliecinātās Zivis beidzot sajūt savu nozīmību.

COMMENTS

Leave a Comment