traģ**ki gājusi bojā “Ekstrasensu cīņu” ragana

Maskavā no kādas Entuziastu šosejas mājas sestā stāva dzīvokļa loga izkritusi un gājusi bojā populārā šova “Ekstrasensu cīņas” dalībniece Ilona Novoselova, vēsta aģentūra TASS, atsaucoties uz avotiem tiesībsargājošās iestādēs.

Atrasts “meitenes ķermenis ar miesas bojājumiem, kas raksturīgi kritienam no liela augstuma”. Nav atrastas liecības, kas varētu norādīt uz kriminālu nodarījumu.

Ilona Novoselova, kas sevi dēvēja par “raganu vairākās paaudzēs”, kļuva pazīstama, nokļūstot līdz šova sezonas finālam, bet tad atteicās no tālākas dalības, atsaucoties uz “garu prasībām”.

Vēlāk 29 gadus vecā sieviete piedalījās televīzijas projektā “Izmeklēšanu vada ekstrasensi”.

2013. gadā Ilonu un viņas draugu nolaupīja un pieprasīja viņas mātei izpirkuma maksu 7,5 miljonu rubļu (116 tūkstošu eiro) apmērā. Vēlāk ļaundarus notvēra un notiesāja.

Lasi vēl: Lūk, ar kādām ekstrasensorām spējām Tu esi apveltīts, ņemot vērā Tavu acu krāsu

“Šajā dzīvē Spējas parādās līdz ar piedzimšanu. Jau kopš bērnības aprakstīju mammai cilvēkus, kurus nekad agrāk nebiju redzējusi un kuri, kā vēlāk izrādījās, bija miruši pirms manas dzimšanas. Varēju pateikt, kāds būs laiks, algu samaksās vai tā aizkavēsies. (…) Klasesbiedri mani nepieņēma, es nesapratu viņus, tāpēc turējos nomaļus. Nesatiku ar skolotājiem, jo uzskatīju, ka viņiem nav taisnība. 12 gadu vecumā pārstāju apmeklēt skolu un mācījos mājās, arvien vairāk laika veltot savām spējām. Mājās atradu dienasgrāmatas, precīzus citātus no tām, kurās bija aprakstīti to cilvēku likteņi, kuri bija vērsušies pie maniem radiniekiem pēc palīdzības (manā dzimtā pa mātes līniju bija dziedniece, bet pa tēva līniju – burve). 17 gadu vecumā sapratu, ka mans aicinājums ir palīdzēt cilvēkiem,” savā blogā rakstīja Novoselova.

Avots: 

Leave a Comment