Trīs augļi, kas padarīs jūsu māju un mantas nevainojami tīras

Tīrīšanas līdzekļu sastāvā var būt dažādas ķīmiskās vielas, kuras daudzi cilvēki labprātāk nevēlas lietot mājās. Par laimi, ir daži izplatīti augļi, kurus var izmantot, lai padarītu jūsu mājokli mirdzošu.

Kā tieši izmantot augļus uzkopšanas laikā – lasiet tālāk mūsu materiālā.

Greipfrūts padarīs jūsu vannas istabu izcili tīru

Ja meklējat dabisku tīrīšanas līdzekli, lai vannas istabā atrisinātu cietā ūdens radīto aplikuma problēmu, neko labāku par greipfrūtu sulu nevar izdomāt.

Jūs varat izmantot greipfrūtu, lai notīrītu izlietni vai vannu. Viss, kas jums jādara, ir sagriezt greipfrūtu uz pusēm un iemērkt to galda sālī. Pēc tam to var izmantot, lai notīrītu kaļķakmeni un vieglu pelējumu. Turklāt tas lieliski smaržo.

Berzējiet virsmas ar augļa pusi un sāli un pēc tam rūpīgi noskalojiet ar siltu ūdeni.

Lasi vēl: L’oreal eksperts nosaucis matu griešanas principus, kas ļauj izskatīties jaunākai par 10 gadiem

Citrons notīrīs virtuves rīkus

Citronu sulā esošā citronskābe var palīdzēt ar daudzām problemātiskām vietām jūsu mājās.

Virtuvē ieteicams izmantot citronu sulu mikroviļņu krāsns, trauku mazgājamās mašīnas, tējkannas un pat cepeškrāsns tīrīšanai.

Izmantojiet citrona sulas un ūdens maisījumu, lai notīrītu mikroviļņu krāsni. Ielejiet maisījumu bļodā un ievietojiet to mikroviļņu krāsnī. Ieslēdziet to uz divām līdz trim minūtēm maksimālā temperatūrā.

Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanas atstājiet tās durvis dažas minūtes aizvērtas, lai novērstu tvaika izplūšanu. Pēc tam noslaukiet mikroviļņu krāsns iekšpusi ar kokvilnas drānu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment