Trīs receptes Latvijas svētku galdam: tomātu zupa, biešu maize, pannakota

tversana
Latvijas svētku laikā nacionālais mazumtirdzniecības tīkls “Elvi” kopā ar uztura speciālisti un pavāri Jevgēniju Jansoni aicina izmēģināt radošas, veselīgas receptes, kas svētku galdam piešķirs ne vien jaunas garšu nianses, bet arī latvisku krāsainību! Pārsteidziet savējos ar krēmīgu tomātu zupu, biešu maizi vai kārtaino desertu Latvijas karoga krāsās.

Īpašu uzmanību pavāri aicina pievērst kārtainajam desertam “panna cotta”, jo šis ēdiens, neraugoties uz nelatvisko nosaukumu, tiek gatavots no īsteni latviska un saldajiem ēdieniem mazliet neierasta produkta – sarkanajām bietēm. Turklāt, pateicoties savam izskatam, tas kļūs ne vien par gardu maltīti, bet arī svētku rotu jūsu ģimenes galdam!

Lasi arī: Mīkstu, gaisīgu un ārkārtīgi garšīgu pīrādziņu recepte!

Receptes – nākamajā lapā!

Leave a Comment