Trīs sieviešu tēli, kas kaitē enerģijai un nes neveiksmi

Tēls nr. 2: Vamp sieviete

Neatkarīga dabagūst lielus panākumus dzīvē un pati par sevi, bez citu palīdzības. Šādai sievietei ir stabila uzskatu, vērtību un principu sistēma. Bet viņas pārliecība un neatkarība bieži kļūst par cēloni saspīlētām attiecībām ar cilvēkiem: no apkārtējiem viņa pieprasa atbilstību saviem personīgajiem ideāliem. Svarīgi atzīmēt, ka, savukārt, spēcīga un neatkarīga sieviete bieži vien ir nevajadzīgi prasīga pret sevi, kas veido neveselīgu un pat agresīvu attieksmi pret pasauli.

Vamp sieviete visur vēlas būt pirmā, viņa nebaidās strīdēties, viņai patīk vadīt. Daudzi cenšas izvairīties no tik sarežģīta rakstura īpašnieces, jo neviens nevēlas nonākt viņas aizkaitināmības uzplūdā. Protams, pašpārliecinātība un spēja sevi pasargāt ir labas īpašības. Bet šajā gadījumā viņi var rīkoties pret sievieti, liekot viņai pārvērtēt savas spējas un vientulību.

Tēls nr.3: egoistiska sieviete

Egoiste dzīvo tikai savām vēlmēm un problēmām. Viņa ignorē un neuztver citu cilvēku grūtības, citu viedokli un padomus. Viņa patiesi tic, ka pasaule griežas ap viņu un ir radīta, lai apmierinātu viņas vajadzības. Šādas sievietes pašvērtējums ir ārkārtīgi augsts, un prasības cilvēkiem ir augstas. Tajā pašā laikā viņa reti pilda savus solījumus. Mēģinot sasniegt mērķi par katru cenu, šāda sieviete var doties uz negodīgu spēli, izveidot mīļoto.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudziem jābūt gatviem sastapties ar grūtībām!

Lasi arī: Mazliet ar humoru: kā zvaigžņu zīmju pārstāvji gatavojas pasaules galam

Šāda tipa sieviete sākotnēji sevi paceļ pāri visai pasaulei, kas viņas dzīvē izraisa neskaitāmus konfliktus un rada augstprātīga cilvēka tēlu. Šāda dāma ir narcistiska, apņēmīga, drosmīga darbībā un neuzmanīga vārdos. Tas viņai ļauj  gūt panākumus dzīvē, bet neveicina harmoniskas attiecības ar cilvēkiem. Viņai ir grūti iegrožot savu egoismu, tāpēc viņa sūta kosmosā bīstamus signālus, kas neļauj veidot personīgo dzīvi.

Atcerieties, ka attēli, kas paši par sevi ir simtprocentīgi nepatikšanas, nepastāv. Bet jebkura uzvedības līnija ietekmē raksturu un virza darbības, kas nosaka likteni. Eksperti iesaka apsvērt šo attēlu sarakstu, pievērst uzmanību negatīvajām iezīmēm un mēģināt no tām atteikties, lai izvairītos no neveiksmīga likteņa.

Leave a Comment