Trīs sieviešu tēli, kas kaitē enerģijai un nes neveiksmi

Saskaroties ar zaudējumu sēriju, visu var vainot apstākļu dēļ. Bet, pēc bioenerģētikas domām, ir trīs sieviešu tēli, kuriem ir samērā grūts liktenis un kuri atbaida sievietes laimi.

Dzīvē ir kāpumi un kritumi, un tas ir labi. Problēmas sākas, kad dažādi nepatīkami notikumi seko viens otram, apgrūtinot dzīves baudīšanu. Pēc bioenerģētikas speciālistu domām, ir vairāki sieviešu tipi, kas nespēj melno līniju nomainīt uz baltu . Viņi piedzīvo bezgalīgas neveiksmes un pastāvīgi ir pakļauti stresam.

Yēls nr. 1: Mūžīgais bērns

Bērnai sievietei ir ieradums novelt atbildību uz citiem, vainojot savās neveiksmēs jebkuru citu, izņemot sevi: viņas draugus – viņas panākumu skaudībā, vecākus – par to, ka viņi nav iemācījuši viņai neatkarību, vīram – par to, ka piespieda viņu kļūt par mājsaimnieci. Viņa viegli atrod attaisnojumu visām savām kļūdām un nepatikšanām. Un, ja cilvēki nav vainīgi, tad tas nozīmē, ka vainīgi ir apstākļi, “ļauns liktenis” un neveiksmīgs liktenis. 

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudziem jābūt gatviem sastapties ar grūtībām!

Lasi arī: Mazliet ar humoru: kā zvaigžņu zīmju pārstāvji gatavojas pasaules galam

Šādu sieviešu nestabilajam līdzsvaram un emocionalitātei nav skaidra virziena, kā rezultātā rodas neapmierinātība ar dzīvi un agresija pret apkārtējiem. Tas viss ievērojami sarežģī viņu dzīvi un vājina enerģiju. Un tikai patiesi spēcīga daba, kas spēj ierobežot savu rūdījumu, pārņems kontroli pār savu likteni.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment