Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada aprīlī

Mums visiem ir vajadzīga veiksme, jo laiku pa laikam piedzīvojam steidzamu vajadzību pēc tās atbalsta. Zvaigžņu speciālisti ir noteikuši trīs veiksmīgākās Zīmes, kuras uzsmaidīs nedaudz vairāk veiksmes nekā citas.

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada aprīlī

Uzreiz jāsaka, ka pats aprīlis būs diezgan grūts mēnesis, tāpēc veiksme daudz ko izšķirs. Saskaņā ar rakstu par  mēneša bīstamākajām dienām 11. aprīlī Venera kļūs ļoti vāja, un 21. aprīlī Merkura pozitīvā enerģija apgriezīsies kājām gaisā, kas sāks retro fāzi. Trīs zemāk uzskaitītajām zīmēm aprīlis būs nedaudz mazāk satraucošs un bīstams nekā pārējiem.

Vērsis

Vērsim būs daudz vieglāk gūt panākumus finanšu sektorā un mājsaimniecības darbos. Ja viņi strādā pārāk daudz, viņu priekšrocības ātri izkūst. Eksperti stingri iesaka neuzņemties vairākas lietas vienlaikus. Uzmanība un piesardzība ir šo cilvēku labākie draugi. Šis būs piemērots brīdis iepirkties, taču arī šeit ir jāņem vērā daži ierobežojumi. Pirmkārt, labāk ir iegādāties to, kas patiešām ir noderīgs un vajadzīgs. Otrkārt, ar iepirkšanos vēlams nodarboties brīvajā laikā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment