Spēka dienas 2023. gada aprīlī

Spēka dienas ir mēneša labvēlīgākās dienas, kurās jums un man veiksies noteiktās dzīves jomās. Bioenerģijas jomas eksperti dalījās viedoklī par to, kuras aprīļa dienas var uzskatīt par spilgtākajām un pozitīvākajām.

Diemžēl aprīlī jaudas būs tikai trīs dienas, lai gan parasti ir vairāk. Speciālisti iesaka katru no tiem pavadīt pēc iespējas pozitīvāk – darot savas mīļākās lietas un komunicējot ar jaukiem cilvēkiem. Mēģiniet arī šajās dienās neatlaidīgi ievērot Visuma likumus. Atcerieties, ka tas palīdzēs jums padarīt citas dienas labvēlīgākas.

4. aprīlis – spoguļdatums 04.04

Pirmā varas diena ir aprīļa spoguļdatums. 4. datumā pasauli valdīs skaitlis Četri, kas ir četru elementu simbioze: Zeme, Ūdens, Uguns un Gaiss. Šim skaitlim nepatīk, ja cilvēki dara vienu lietu. Centieties pievērst uzmanību visiem aktuālajiem jautājumiem, un šīs dienas beigās jums vajadzētu labi atpūsties. Šajā dienā vari iepirkties mēreni, satikt jaunus cilvēkus internetā un dzīvē, pievērst uzmanību draugiem un ģimenei.

14. aprīlis — Venēras kvadrātsSaturns

Kvadratūra ir diezgan harmonisks aspekts, taču tas ne vienmēr ir tik spēcīgs, lai to vai citu dienu nosauktu par spēka dienu. Šoreiz situācija mainīsies uz labo pusi, pateicoties Venēras un Saturna kvadrātam, kas diezgan labi ietekmē viens otru un tevi un mani šajā pozīcijā.

Lasi arī: Dzimšanas dienas karma: uzdevumi, iepriekšējās dzīves, pārbaudījumi un likteņa dāvanas

Šī būs diena, kad jūs un es, visticamāk, sapratīsim, uz kādu mērķi virzīties. Daudzi cilvēki sapratīs un sapratīs savu vietu šajā pasaulē. Mums būs spēks jauniem sākumiem un lietas pabeigšanai. Lielākā daļa saņemtās kritikas būs konstruktīva, tāpēc klausieties, ko cilvēki par jums saka. Nesteidzieties piekārt viņiem stulbuma stigmu.

22. aprīlis — lirīdas meteoru plūsmas maksimums

Astrologi atzīmē, ka Lirīdas meteoru lietus modina cilvēkos optimismu un padara mūs laipnākus vienam pret otru. 22. un 23. aprīlis būs šīs straumes maksimālā aktivitāte, bet 22. būs labvēlīga diena.

Ja jūsu galva ir piepildīta ar negatīvām domām, tad Lirīdas 22. datums palīdzēs jums atbrīvoties no visa, kas liek jums atturēt. Lai kļūtu veiksmīgāks, šajā dienā ir svarīgi izrādīt vairāk laipnības un siltuma.

Tāpat eksperti stingri iesaka iepazīties ar aprīļa bīstamākajām dienām. Kā saka, iepriekš brīdināts ir bruņots Ja jau iepriekš zini, kurās dienās nakts spīdekļu enerģija būs negatīva, visticamāk, vari apiet jebkādus šķēršļus savā dzīves ceļā. Vēlam veiksmi un tikai patīkamus notikumus dzīvē.

COMMENTS

Leave a Comment