Tu neticēsi, kā šīs līgavas organisms negaidīti reaģēja uz stresu, pirms kāzām

Elija Beikere ir laimīgā līgava, kura tā vien nevarēja nociesties, kad beidzot kļūs par sava mīļotā vīrieša likumīgo sievu. Viņai ir 35 gadi, pelna iztiku kā friziere un ir trīs bērnu māmiņa.

Elija bija ļoti aizņemta ar kāzu ceremonijas plānošanu. Viņa tik ļoti par to satraucās, ka organismam radās ļoti nepatīkama reakcija.

“Dienā pirms savām kāzām es iznācu no dušas un sapratu, ka mani mati kušķiem krīt ārā no galvas. Man iestājās panika. Šķita, ka man puse galvas kļūst kaila. Es kļūstu par plikpauri!” savas izjūtas stāsta Elija.

bald bride2

Tā ir viena no sliktākajām lietām, kas var notikt ar līgavu dienā pirms kāzām. Elija negribēja būt plikpauraina friziere, bet vēl mazāk viņa gribēja būt plikpauraina līgava.

Viņas topošais vīrs jau pirms pāris mēnešiem bija pamanījis, ka pakauša daļā ir izveidojusies kaila vieta, bez matiem. Elija devās pie ārsta, kas viņai diagnosticēja alopēciju jeb plikpaurību. Kopš tās dienas situācija tikai progresēja.

bald bride3

Viņa sāka meklēt idejas un variantus, kā noklāt kailās galvas vietas tā, lai kāzu dienā izskatītos, ka viņai ir visi mati. Steroīdu lietošana bija tikai daļēji veiksmīgā, tāpēc nācās lūgt kolēģi, draudzeņu palīdzību, lai pievienotu mākslīgos matus pie galvas ādas.

“Pēc vairākiem gadiem, es negribētu skatīties kāzu bildes un redzēt plikpaurainu sievieti kāzu kleitā,” saka līgava. To izdevās novērst, pateicoties mākslīgajiem matiem.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment