Tu visu dzīvi esi griezusi kūkas nepareizi. Eksperti atklāj, kā tas pareizi būtu jādara Posted on 19/10/201521/10/2015 by Oskars Andersons Related Post Kartupeļu apgrauzdētā glazūra ar šķiņķa pildījumu un sierīgi kodieni Skumbrija savā sulā – pagatavo pats un izbaudi burvīgo garšu Katrs brīvdienu rīts ir gardākie svētki, par šo brokastu sastāvdaļu daudzi cilvēki pat nenojauš Smalkas nianses, kuras būtu jāzina, lai pagatavotu perfektu slaveno Alla karbonara Lūk kā patiesībā būtu jāgatavo gaisa fritierī Zinātnieki-saldummīļi atklāja, ka mēs izmantojam neoptimālu paņēmienu apaļu kūku sagriešanai. Nav nekā sarūgtinošāka par apkaltušas kūkas gabala saņemšanu. Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pareizi griezt kūku. Izlasi arī šoGudru sieviešu triki un citi noderīgi padomi sadzīves problēmu risināšanaiPersonības tests – izvēlies vienu spalu un uzzini ko jaunu par sevi, kā arī to kāpēc šie testi ir tik populāri Tālāk1 no 2 Jums varētu arī interesētMīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 13. līdz 19. janvārim pastāstīs kā vislabāk saglabāt labas attiecībasSuper šokolādes kūka šokolādes mīļotājiemKaimiņš jau piecus gadus šādi baro jāņogas un upenes: ogas ir teju tik lielas kā vīnogas
Tā arī nesapratu, kas tiek darīts nepareizi, griežot kūku pa segmentiem?