Tualetes papīra ruļļi nav atkritumi, bet gan radošuma lauks. Nesteidzieties tos izmest!

 

Putnu barotava

Bērnībā amatniecības nodarbībās visi veidojām putnu barotavas jeb putnu mājiņas. Izmantojot buksi, varat izveidot alternatīvu putnu barotavas versiju, kas prasīs daudz mazāk laika un materiālu. Viss, kas jums jādara, ir uz tualetes papīra ruļļa uzsmērēt nedaudz zemesriekstu sviesta un apkaisīt ar putnu sēklām. Pēc tam pakariet to dārzā vai uz balkona – un viss!

 

Ruļļi

Visnoderīgākā un neparastākā, mūsuprāt, piedurknes izmantošana ir ruļļi. Ja jums tuvojas kāds svarīgs notikums un jums nav pie rokas lokšķēres, bet jums ir daudz tualetes papīra ruļļu, tad šī ir tikai dāvana jums! Recepte ir vienkārša: jūs paņemat bukses, apvelciet sausus matus, nostipriniet tos ar spraudītēm un gaidiet. Tu esi brīnišķīgs!

Šīs sievietes izskats aicina jūs mēģināt izveidot sev šādas cirtas.

tualetes papīra ruļļi

Garāža rotaļu automašīnām

Šādai garāžai vajadzētu būt katram sevi cienošam auto entuziastam. Jums būs nepieciešama kurpju kaste un daudz bukses. Līmējiet tos kastes apakšā un novietojiet tur savas automašīnas. Parakstiet, ka šī ir garāža, novietojiet to redzamā vietā un parādiet savu kolekciju!

 

Kabeļu kaste

Ļoti ērta un praktiska lieta. Princips ir tāds pats kā rotaļlietu garāžai. Šādā kastē vienmēr būs kārtība, kabeļi vairs nesapinīsies, un ātri varēsi atrast vajadzīgo.

 

Kabeļu turētājs

Kabeļus var uzglabāt ne tikai kastē, bet arī šajā ērtajā turētājā. Tas ir ērti tiem kabeļiem, kurus jūs pastāvīgi izmantojat. Un, ja uz piedurknēm uztaisīsi arī skaistus uzrakstus, tas kļūs par jautru dekorāciju tavam galdam.

Lasi arī: Tualetes papīra ražotāji nežēlīgi maldina klientus, mēs esam viņu rokās

Lasi arī: No kāda zemnieka uzzināju, kāpēc lielveikalā liek gurķus plastmasā

Turētājs iesaiņojuma papīram

Tādus pašus turētājus var izgatavot iesaiņojuma papīram. Tas ir ērti, jo šādi tas aizņems mazāk vietas, kā arī būs glīti salocīts un pārstās atritināties.

 

Grila šķiltavas

Ugunskuru iekurt ar tualetes papīra ruļļiem ir ļoti vienkārši, ja pie rokas nav parastās šķiltavas. Paņemiet sausas lapas, piepildiet rulli un uzlieciet to ugunskurā. Tas palīdzēs ātri iekurt uguni un baudīt grilu.

Un, ja tas neizdodas, tad vismaz jūs uzjautrināsiet savu ģimeni ar šīs ierīces izveides procesu.

 

Dekorācijas

Jūs varat izmantot tualetes papīra ruļļus, lai izveidotu neskaitāmus mājas dekorus un dekorācijas. Tas viss ir atkarīgs no jūsu iztēles. Šeit ir dažas no labākajām amatniecības idejām jums .

 

Viedtālruņa statīvs

Vienkāršs un gaumīgs. Pievienojiet piedurknei četras spraudītes, lai struktūra būtu stabila, pievienojiet nelielu dekoru pēc savas izvēles, lai statīvs būtu stilīgs – un izbaudiet savu veidojumu.

 

Tualetes papīra ruļļi ir tas, ko mēs neizbēgami uzkrājam un vienkārši izmetam. Bet kāpēc gan tos neizmantot kaut kam noderīgam? Tagad jūs zināt, kā to izdarīt!

Noteikti padalieties ar šo  rakstu ar saviem draugiem! Viņi noteikti to novērtēs.