Turpinās reģistrācija kontaktbiržai Baltic Fashion and Textile Riga

Laikā no 12. līdz 14.aprīlim Ķīpsalas izstāžu kompleksā norisināsies startautiskā modes, tekstila un dizaina izstāde Baltic Fashion and Textile Riga 2018.

Izstādes ietvaros, 13. aprīlī, Latvijas Tehnoloģiskais centrs un Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā organizē starptautisku kontaktbiržu ar mērķi veicināt Latvijas tekstila nozares produkcijas eksportu un popularizēšanu, kā arī atbalstīt uzņēmumu sadarbību ar ārvalstu partneriem pētniecībā un attīstībā. Reģistrācija kontaktbiržai turpināsies līdz pat 10. aprīlim.

Kontaktbiržas laikā uzņēmumiem un dalībniekiem, kuri būs iepriekš reģistrējušies un rezervējuši tikšanās, būs pieejamas tikšanās ar iepriekš izvēlētiem sarunu partneriem. Kontaktbirža ir ne vien iespēja atrast piegādātājus un izplatītājus, bet arī lieliska platforma starptautisko sadarbības partneru meklējumiem Eiropas mēroga pētniecības un attīstības projektos. Šajā gadā kontaktbiržu plāno apmeklēt arī Eiropas Biznesa atbalsta tīkla tekstila tematiskās grupas pārstāvji un uzņēmumi no dažādām tekstila nozares lielvalstīm, tostarp Turcijas, Itālijas, Spānijas, Francijas un citām.

Reģistrācija un iepazīšanās ar kontaktbiržas dalībnieku profiliem: https://balticfashiontextile2018.b2match.io/ vai meklējiet

Leave a Comment