Tuvojas pirmais šī rudens spoguļdatums, nepalaid garām iespēju piepildīt savu loloto vēlmi

Tā kā 9. septembrim ir īpaša enerģija, šajā dienā cilvēki zaudē bailes un kompleksus. Tas ir spēcīgs stimuls kļūt produktīvākam darbā un laimīgākam personīgajā dzīvē. Starp citu, par darbu.

Tiek uzskatīts, ka šodien ir jāpabeidz kāds nopietns projekts. Tas pavērs jaunas iespējas un nodrošinās labākas iespējas citu plānoto projektu īstenošanai. Pabeidz iesākto un nekad neapstāj ar to! Sakārtojiet savas dzīves prioritātes, ja vēlaties sasniegt vairāk.

Kā pavadīt 9. septembri

Šajā dienā ir svarīgi ievērot dažus noteikumus. Pirmkārt, jūs nevarat atstāt nepabeigtus darbus uz 9. septembri. Īpaši darba jautājumi. Labāk visu izlemt iepriekšējā dienā. Lai gan 9. septembris ir lieliska diena, lai pabeigtu dažas lietas, kas ievelkas pārāk ilgi. Tā ir arī piemērota diena, lai lūgtu piedošanu un noslēgtu mieru ar mīļajiem.

Ja nevēlaties sagādāt sev nepatikšanas, šodien aizmirstiet par slinkumu. Protams, katram no mums dažreiz gribas gulēt uz dīvāna un neko nedarīt. Tomēr spoguļdatumi ir radīti kaut kam citam. Speciālisti stingri iesaka šajā dienā nestrīdēties ar mīļajiem un neizrādīt agresiju pret citiem cilvēkiem. Tāpat neļaujieties savām kaprīzēm, veicot nepārdomātus pirkumus.

Kā izteikt vēlēšanos

Protams, šī diena ir ideāla, lai izteiktu vēlēšanos. Savu vēlmi saprātīgāk ir formulēt noteiktā laikā, kad pulkstenis rāda 09:09, vai tas ir rīts vai vakars. Tieši šajā brīdī paveras tiešs ceļš uz Visumu, un tāpēc jūsu nodoms ātrāk sasniegs savu mērķi. Ieteicams mēģināt izteikt vēlēšanos divas reizes: gan no rīta, gan vakarā. Tas palielinās tā izpildes iespējamību.

Deviņi simbolizē radošumu, tāpēc mēs iesakām izmantot neparastu metodi, lai sasniegtu to, ko vēlaties. 9. septembrī ikdienā ieteicams ienest zināmu ekscentriskumu. Šajā dienā ir jāveic dīvainas un smieklīgas darbības. Piemēram, iet uz veikalu čībās.

Lasi arī: Dziednieks mācīja nevienam nepiedot, tad slimība nekad nepieķersies

Lasi arī: Noliec šo uz sliekšņa, sīkums paver durvis lielai naudai

Kamēr esat iegrimis šajā absurdajā uzvedībā, ir svarīgi pārdomāt faktu, ka jūsu vēlme jau ir izpildīta. Kāda jēga? Ekscentriskums izjauc ierasto lietu gaitu, aktivizē jaunas enerģijas plūsmas. Un rezultātā tas rada spēcīgu psiholoģisku vidi jūsu vēlmes piepildījumam.

Bet jūs varat izteikt vēlēšanos daudz triviālā veidā. Vienkāršākais veids ir uz A4 lapas uzrakstīt visu, par ko sapņojat 9 reizes. Tad jāizgriež sloksnes ar vēlmēm un jāizliek pirms gulētiešanas dažādās dzīvokļa vietās. Ir svarīgi novietot vienu no lapām zem spilvena.

Iet gulēt ne pārāk vēlu. Naktī no 9. uz 10. septembri jums ir nepieciešams kārtīgi izgulēties. Pirms gulētiešanas varat meditēt vai klausīties savu iecienītāko nomierinošo mūziku. Tas viss ir nepieciešams, lai dotos gulēt ar labām domām galvā.

Tas ir viss triks! Ceru, ka jums patiks 9. septembris. Ļaujiet Visumam dzirdēt jūsu pieprasījumus!

Leave a Comment