Ūdens Vese***ai: Sāc rītu ar glāzi silta ūdens. Ieguvumi būs pārsteidzoši!

3. Ūdens Vese***ai: Palīdz zaudēt svaru

Tu, iespējams, centies zaudēt svaru un esi dzirdējusi, ka silta ūdens dzeršana no rītiem var līdzēt. Tā ir taisnība. Silts ūdens paaugstina ķermeņa temperatūru, kas savukārt paaugstina metabolisma līmeni. Augstāka metaboliskā aktivitāte sniedz ķermenim spēju sadedzināt vairāk kaloriju dienas laikā.

4. Uzlabo gremošanu
Ja tu no rīta izdzersi glāzi silta ūdens, tas stimulēs gremošanas sistēmu un palīdzēs tavam ķermenim labāk sagremot pārtiku un nodrošinās labāku vēdera izeju. Auksta ūdens dzeršana pēc maltītēm var būt neproduktīva. Auksts ūdens sacietina eļļas un taukus nupat apēstajā maltītē. Tas veido tauku uzkrājumus un padara gremošanu grūtāku. Labāk aizstāj glāzi auksta ūdens ar siltu.

5. Uzlabo As**s cirkulāciju
Kad tu iedzer glāzi silta ūdens, tas palīdz izvadīt toksīnus no ķermeņa, kas savukārt uzlabo As**s cirkulāciju. Silts ūdens ir arī relaksējošs, palīdzot muskuļiem atslābt, uzlabojot sliktu cirkulāciju un palīdzot As**s plūsmai.

Lasi arī: Avokado Vese***ai: Lūk iemesli, kāpēc avokado vajag lietot uzturā

6. Palīdz pret aizcietējumiem
Daudzi no mums ir pieredzējuši nepatīkamo un kaitinošo sajūtu, kādu rada aizcietējumi. Šī izplatītā problēma rodas, kad zarnu kustība ir vāja vai tās nav vispār. Bieži tās cēlonis ir ūdens trūkums ķermenī. Ja tu sāksi savu rītu, izdzerot pirms ēšanas glāzi ļoti silta ūdens, tu veicināsi zarnu kustību, samazinot aizcietējumu parādīšanos.

 7. Veicina miegu
Ja tu maltīšu laikā izdzersi siltu ūdeni, it īpaši pusdienās, kā arī pirms došanās pie miera, tu palīdzēsi savam ķermenim relaksēties un nomierināsi nervu sistēmu. Tas savukārt var palīdzēt nodrošināt labu miegu. Turklāt glāze silta ūdens novērsīs pārēšanos pirms gulētiešanas un ļaus no rīta pamosties mundrā omā.

 

Ūdens jādzer, bet negribas – 5 triki, kā izveidot veselīgo ieradumu! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

la.lv

Leave a Comment