Kādas sieviešu nepilnības vīriešiem šķiet uzbudinošas

 

1. Mazas krūtis

Nevajag domāt, ka pilnīgas 5. izmēra krūtis ir vīriešu ideāls. Patiesībā katrs ceturtais vīrietis sapņo, lai viņam līdzās būtu skaistule ar 1. izmēra krūtīm. Pie tam, kā parāda dažādas aptaujas, lielas krūtis vairāk pievelk diezgan jaunus vīriešus, bet, kad vīrietis kļūst vecāks, viņu vairāk piesaista mazas krūtis, galvenais – lai tās ir tvirtas, tāpēc varbūt nav vērts tik ļoti pārdzīvot par savu krūšu izmēru?!

2. Vasarraibumi 

Daudzas sievietes pavasarī ar maniakālu spītību cenšas attīrīt seju no vasarraibumiem. Vai tiešām ir vērts tērēt lielas naudas summas uz dārgu kosmētiku un mocīt sevi ar ādas attīrīšanas procedūrām?! Patiesība ir tāda, ka daudzus vīriešus patiesībā ļoti pievelk sievietes ar vasarraibumiem, jo viņās ir šarms un neatkārtojami unikāla āriene.

3. Liekais svars

Viens no galvenajiem sieviešu kompleksiem slēpjas bēdīgajos liekajos kilogramos. Lejot asaras pie spoguļa un mokot sevi ar visādām diētām, daudzas sievietes neaizdomājas par to, ka pilnīgums piesaista vīrieti. Stipro dzimumu nepiesaista bezformīgums, tomēr, ja sieviete ir ir apveltīta ar patīkamiem un uzbudinošiem liekajiem kilogramiem, respektīvi, viņai varbūt ir nedaudz apaļš vēderiņš, tad tas tikai kļūst kā papildus piesaistes objekts vīriešu acīm.

 

Lasi vēl: 14 lietas par ko domā vīrieši seksa laikā, bet par to tev nestāsta

 

4. Attieksme pret ēdienu

Tā tikai liekas, ka sievietei pie galda ir jāuzvedas kā princesei, ievērojot etiķeti un neaizmirstot izmantot nazi un dakšiņu, bet patiesībā daudziem vīriešiem ļoti patīk novērot, kā sieviete ar rokām plēš vistu spārniņu un pēc tam nolaiza no saviem pirkstiem taukus.

5. Tieksme pēc pretējā dzimuma 

Mūsdienu sabiedrībā valda stereotips, ka sieviete, kura pastiprināti izrāda interesi pēc pretējā dzimuma, ir netikla un izvirtusi, taču daudziem vīriešiem tas šķiet ļoti pievilcīgi. Viņi drīzām dod priekšroku tieši tādām sievietēm, kas runā tieši par savām vēlmēm.

6. Slinkums 

Nav vērts domāt, ka vīrieši necieš slinkas sievietes. Protams, ka māja nevar slīkt netīrumos un mīļoto vīrieti ir periodiski jābaro, taču arī sievietes hiperaktivitāte var pārvērst vīrieša dzīvi par elli. Ar mēru slinka sieviete, gatava brīvdienā pavārtīties ar savu vīrieti pa gultu nevis kliegt par to, ka apkārt ir izmētātas zeķes – tas ir tieši tas, kas stiprajam dzimumam patīk.

7. Vīrišķīgs raksturs

Sievietēm liekas, ka viņām ir jābūt sievišķīgām – mierīgām, delikātām, maigām un vājām, taču tomēr ne visi vīrieši ilgojas pēc tādas dzīvesbiedres. Ļoti daudziem patīk sievietes, kuras ir apveltītas ar tipisku vīriešu domāšanu, jo sieviete ar tādu raksturu kļūs vīrietim ne tikai par sievu un mīļāko, bet arī par draugu.

 

COMMENTS

Leave a Comment