Uzzini, kā komunicēt ar cilvēku, ņemot vērā viņa apģērba krāsu

Sarunu biedrs sarkanā – uzmanības trūkums

Gatavojieties ļoti daudz klausīties, “apberiet viņu ar komplimentiem”. Par Jūsu projektu vai kādu citu piedāvājumu viņš būs ieinteresēts tikai tādā gadījumā, ja tā viņam būs iespēja sevi pierādīt.

Sarunu biedrs zilā – izvēles meklējumos

Mīļākā profesionāļu krāsa. Viegls zilās krāsas vilnis nomierina prātu un palīdz sakoncentrēties, tāpēc Jūs droši varat apspriest skaitļus un shēmas. Runājiet īsi un konkrēti, pieminot faktus.

Sarunu biedrs dzeltenā – mīl komunicēt

Tiekoties ar šīs saulainās krāsas mīļotāju, rēķinieties ar ļoti draudzīgu komunikāciju. Runājiet par radošām idejām, taču, ja dzeltenā krāsa ir apvienojumā ar melno, tad esiet uzmanīgs, jo šī cilvēka garastāvoklis var būt ļoti mainīgs.

Sarunu biedrs zaļā – tiecas pēc harmonijas

Ja cilvēks mīl nēsāt zaļās krāsa apģērbu, viņš izteikti tiecas pēc miera. Izklaides pasākumus droši vien viņu neievilināsiet, bet ideja par mierīgu vakaru labā atmosfērā viņam varētu patikt. Komunicējot ar šādu cilvēku, Jums noteikti vajadzētu paturēt visas savas vētrainās emocijas pie sevis un runāt ļoti nesteidzīgi, izstarojot mieru.

Sarunu biedrs violetā – dzīves jēgas meklējumos

Violetās krāsas cienītāji ir ļoti garīgi un pašpietiekami cilvēki, viņi mīl atrasties paši savā iekšējā pasaulē, tāpēc ar tādiem cilvēkiem ir interesanti apspriest garīgās attīstības un dzīves jēgas meklējumu tēmas.

Sarunu biedrs oranžā – tiecas pēc prieka un baudas

Droši paceliet fiziskā komforta tēmas – ēdiens, siltums, dzīvesvieta utt., taču, ja Jūsu sarunu biedrs nēsā oranžo apvienojumā ar melno, viņš noteikti vēlas parunāt par grūtībām un nepatikšanām.

Sarunu biedrs rozā – tiecas pēc maiguma un pretējā dzimuma pārstāvjiem

Šie cilvēki ir romantiski un ar noslieci “lidot pa mākoņiem”, tāpēc sievietei rozā krāsas apģērbā noteikti neinteresēs nekādi fakti un cipari, tikai aizraujoši stāsti.

Sarunu biedrs melnā – tiecas dominēt

Sarunas laikā ir ļoti svarīgi radīt pakļaušanās ilūziju, tāpēc noteikti pieminiet šim cilvēkam, ka bez viņa nekur un nekā. Viņam noteikti nepatiks stāsti par citu cilvēku krāšņajiem piedzīvojumiem un ceļojumiem, jo šādi cilvēki nespēj pieņemt visu jauno un radošo.

Sarunu biedrs brūnā – tiecas pēc stabilitātes

Šādu cilvēku interesē uzticami un lojāli cilvēki, tāpēc, piedāvājot kaut ko šādam cilvēkam, runājiet par ilgtermiņa un stabilām attiecībām, kurās nepastāv nekādi riski.

Sarunu biedrs pelēkā – privātums

Ja cilvēka garderobē ir vesela kaudze apģērba pelēkajos toņos, tad dotajā periodā viņam ir viegla depresija un enerģijas trūkums. Intensīva pelēkās krāsas izmantošana norāda uz uzticība trūkumu un bailēm, tāpēc vienkārši neuzdodiet liekus jautājumus.

Sarunu biedrs baltā – tiecas būt īpašs

Šie cilvēki ir gatavi apspriest tēmas par pārmaiņām, gatavi mācīties, taču ar rokām viņus labāk neaiztikt, jo ne jau velti viņi ir uzvilkuši baltas krāsas apģērbu – tas nozīmē, ka dotajā periodā viņi nav noskaņoti uz apskāvieniem ar mazpazīstamiem cilvēkiem.

Leave a Comment