Uzzini, kāda ir piemērotākā lūpu krāsas krāsa tavai horoskopa zīmei!

Auns: Sārts

Tu vienmēr esi ballītes sirds, tu zini, ko tu vēlies, un darīsi visu iespējamo, lai to sasniegtu. Pamēģini matētu, sārtas krāsas lūpu krāsu, kas ir tik pat īsta kā tu.

Vērsis: Granātsarkans

Atjautīga un apņēmīga, tu esi pārliecināta par savam spējām un nevairies to demonstrēt. Tev noteikti piestāvēs velvetsarkana lūpu krāsa, kas lieliski izskatīsies ar acu laineri.

Dvīņi: Ogu sajaukums

Kā jau Dvīņi, tu pastāvīgi mēģini sabalansēt savu vēlmi pamēģināt ko jaunu un pieķeršanos cilvēkiem un lietām, kas jau tev ir dārgas. Labākā izvēle būs unikāla divu toņu lūpu krāsa.

Vēzis: Tumši sarkans

Tu esi piezemēta un elastīga attiecībā uz citu cilvēku vēlmēm. Izvēlies vienmēr komplimentējošu krāsu, kas lieliski sader ar visiem ādas toņiem un piestāv visiem lūpu veidiem.

Lauva: Rubīna krāsa

Pašpārliecināta, maiga un ārkārtīgi lojāla, tev vajadzīgs tonis, kas ir stiprs un ilgi noturīgs. Izvēlies šķidro lūpu krāsu rubīnsarkanā tonī, tā uz lupām turēsies visas dienas garumā.

Jaunava: Ogu krāsa

Tu esi analītiska, neatkarīga un ļoti inteliģenta, tev jāizvēlas vēss tonis, kuru var precīzi uzklāt. Matēta ogu toņa lūpu krāsa būs labākā izvēle ikdienas lietošanai.

Svari: Maigi rozā

Eleganta un ar labām manierēm tu izstaro eleganci, sperot katru soli. Izvēlies nokrāsu, kas ir knapi pamanāma vai arī maigi rozā toni, kas saskaņojams ar jebkuru apģērbu.

Skorpions: Burgundija krāsa

Tumša, mistiska un nedaudz traka, tev nepieciešama nokrāsa, kas ir tik pat intensīva kā tu. Tu esi viena no horoskopa zīmēm, kuru krāsa ir izteiksmīga un tumša.

Strēlnieks: Koraļļu krāsa

Kā jau Strēlnieks, tu seko kārtējam aizraujošajam mērķim, tas tevi padara par vienu no visvairāk piedzīvojumu kārajām horoskopa zīmēm. Izvēlies krāsu, kas ir gan praktiska, gan drosmīga. Tev lieti noderēs koraļļu nokrāsas lūpu balzāms.

Mežāzis: Vecrozā

Atbildīga, pacietīga un ārkārtīgi lojāla pret tiem, kurus tu mīli, tev nepieciešama silta krāsa, kas nekad nenoveco – gluži kā tu. Izvēlies zīdainu, vidēji rozā vai vecrozā lūpu krāsu.

Ūdensvīrs: Spilgti violeta

Dumpinieciska un vienmēr priekšā citiem esošā, tev nav svarīgi sekot tipiskām tendencēm. Tu droši vari izvēlēties spilgti modernus toņus, tādus kā šī izaicinoši violetā krāsa.

Zivis: Spilgti rozā

Tu esi laipna un līdzjūtīga, kā arī tava attieksme liecina, ka tu vienmēr vēlies pamēģināt kaut ko jaunu. Nākamreiz, kad vēlies eksperimentēt ar kādu jaunu lūpu krāsas vai spīduma toni, kas nav pārāk intensīvs, izvēlies spilgti rozā nokrāsu.

Avots: www.womansday.com

 

Leave a Comment