Uzzini, kas tavu vīrieti padara nelaimīgu!

Kā padarīt vīrieti laimīgu:

Nesāc pārmest par neizdarīto, tiklīdz viņš pārnāk mājās

Neatkarīgi no tā, vai tu strādā birojā vai uzturi mājsaimniecību, vai pat apvieno abus, droši vien jebkurā no variantiem tu dusmojies par atbildības slogu, kas gulstas uz taviem pleciem. Lai arī tā ir dabiska reakcija, pārmešana vīram tiklīdz viņš šķērsojis slieksni nav labākais veids, kā likt uzklausīt tavas problēmas. “Pirms saki kaut ko, zini, ka viņam nepieciešamas pāris minūtes, lai nomierinātos,” apgalvo Kāra Tompsone, licencēta ģimenes un laulību terapeite. 

Kopā izbaudiet jautrību

Labās ziņas ir tādas, ka gadījumā, ja jums abiem šķiet, ka nepieciešams laiks, ko pavadīt divatā, jūs jau esat uz viena viļņa. Nākošais solis ir pārstāt skaitļot, kurš pēdējo reizi plānoja randiņu un vienkārši vienojaties par koncerta, teātra vai restorāna apmeklējumu. 

Nerunāt tikai par bērniem

Nav šaubu, ka atvērts dialogs par bērniem ir svarīgs, bet tas var kļūt apnicīgs. Tiklīdz bērni devušies gulēt vai pavada brīvlaiku pie vecvecākiem, centies runāt par vieglām tēmām, lai stimulētu kopības sajūtu kā pārim.

Novērtē romantiku

Attiecības mainās un attīstās, dažkārt tās īpašības, kas tevi piesaistīja cilvēkā, ir tās pašas, kuras pēcāk tevi padara traku. Panākumu atslēga slēpjas tajā, ka kolektīvi jāizprot, kādi žesti tev patīk. Šeit lieti noder vides maiņa – piemēram, došanās pagarinātā nedēļas nogalē.

Paud savu viedokli

Ja jūties nelaimīga par to, ka vīrs nepalīdz mājas darbos, mēģini noskaidrot, vai viņš par to ir lietas kursā. Iespējams, ka tas, ko uzskati par slaistīšanos, patiesībā ir uzticēšanās un cieņas apliecinājums viņa izpratnē. Uzrunā viņu un dari viņam zināmu, ka tu novērtētu palīdzību kāda konkrētā brīdī. 

Centies pēc iespējas labāk izprast situāciju

Ja cilvēka uzskati atšķiras no tā, kam viņš tic, centies rast kompromisu esošajā situācijā. “Ja domā, ka viņa centieni nav gana labi, tev jābūt atklātai pret savu vīru un sevi,” piekodina Tompsone. Padomā, ko viņš varētu darīt lietas labā, lai varētu ar tevi garīgi savienoties. 

Maini ieradumus seksa lauciņā

Jums abiem ir vienāda teikšana laulības dzīvē, tādēļ tu nevari viena noteikt jūsu seksuālo aktivitāti vai tās trūkumu, daļēji tādēļ, ka visbiežāk seksa trūkums laulībā liecina arī par citām problēmām. “Ja esi pieradusi pie kāda dzīves veida ilgāku laiku, ieradumus ir grūti mainīt,” apgalvo Tompsone. Lai tiktu galā ar tik dziļām nesaskaņām, vajadzētu doties pie pāru terapeita.

Ņem vērā arī viņa jūtas

Cilvēka dabā ir dažkārt ieslīgt savu problēmu pasaulē, šādos gadījumos ir grūti palūkoties uz visu no cita cilvēka skatu punkta. “Pasargājot sevi, mēs jūtamies tā, it kā esam vienīgās būtnes, krām ir grūti dotajā brīdī,” paskaidro Tompsone. “Bet, apsēžoties kopā un palūkojoties uz tevi un to, kā problēmas tevi ietekmē, arī otrs cilvēks sāks justies tāpat.” Vokalizē savas izolētības vēlmi pirms esi nonāksi krīzes situācijā, lai mirklī, kad kļūst grūti, tev būtu rīcības plāns. Tu vari veltīt brīvo laiku sev un pēcāk malkot tasi kafijas vei tējas kopā ar mīļoto cilvēku.

Līdzsvaro darbu un brīvo laiku

Aizrautība darba jomā ir laba lieta, bet gluži tāpat, kā viss šajā pasaulē, tas ir sabalansētības jautājums. Protams, tu uzreiz nespēsi atteikties no papildus strādāšanas mājās, lietu apspriešanas ar priekšnieku, izmantojot e-pastu, bet tu vari ieviest vadlīnijas, kuras palīdzes norobežot darba laiku un personīgo laiku. Tas nozīmē, ka vari piekrist papildus pastrādāt tikai katru otro dienu un nāksies izslēgt e-pasta brīdinājuma signālus pēc plkst. 21.00 vakarā, lai jūs kā pāris varētu veltīt nedalītu laiku viens otram.

Avots: womansday.com

Leave a Comment