Filmas, kuras skatīties tad, kad gribas kārtīgi izraudāties

Untitled

Dažkārt šķiet, ka nav nekā labāka, kā vienkārši iesēsties ērtā dīvānā un skatīties filmu, kas tev liek no sirds izraudāties.

Ja esi jau izgājusi cauri visam savu filmu sarakstam, mēs tev piedāvājam vēl citas filmas, kuras noskatīties kādā skumjā darbadienas vakarā.

 

Mārlijs un es (Marley and Me)

Scene-from-Marley--Me-001

Ja šaubies iegādāties suni vai nē, tad šī ir filma, kas tevi noskaņos par pozitīvu lēmumu. Skatoties šo filmu, tev šķitīs, ka uzaudz līdz ar suni, un filmas beigās nevarēsi neraudāt.

 

Spoks (Ghost)

ghost-series

Šī filma liks tev gan smieties, gan raudāt. Filma ir par vīrieti, kurš nomirstot vēl ir iesprūdis šajā pasaulē kā spoks – un varbūt tas nemaz nav tik ļauni, kā izklausās.

 

Bezgalīgais ceļojums (A Walk to Remember)

a-walk-to-remember

Ja tev šķiet, ka tava dzīve ir grūta, tad šī filma pierādīs pretējo. Bezgalīgais ceļojums ir jāredz ikvienam, jo tā ir viena no emocionālo filmu klasikām.

 

Mana meitene (My Girl)

my-girl-1

Ja esi par vecu, lai spēlētos ar lellēm un par jaunu, lai tev būtu bērni, “Mana meitene” ir tas, kas tev ir vajadzīgs. Katram pienāk diena, kad viņš vēlētos atkal iejusties maza, bezrūpīga bērna ādā, tomēr šī filma atgādinās, cik labi patiesībā ir pieaugt.

 

Mans sargeņģelis (My Sister’s Keeper)

953625cb9d868408_MV5BNTQ5NDUzOTY5Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ5MDAyMg_._V1._SX600_SY399_.preview

Tava ģimene nav vienīgā, kurai ir problēmas. Lai arī mēs to gribam atzīt vai nē, mēs visi savā ziņā esam sajukuši. Šī filma ne tikai liks sariesties asarām acīs, bet arī kārtīgi liks tev izraudāties.

 

Neredzamā puse (The Blind Side)

the-blind-side-20091119015602376-640w-jpg

Šī ir filma par puisi Maiklu Oru, kurš palicis bez pajumtes un normālas dzīves.Viņš ir nonācis situācijā, kad pat nezina, kas ir viņa tēvs un māte līdz brīdim, kad viņu pieņem kāda turīga ģimene. Šī filma jebkuram futbola nīdējam liks to iemīlēt.

 

Septiņas dzīves (Seven Pounds)

image1

Vils Smits atveido nodokļu inspektoru Benu Tomasu. Bens glabā kādu liktenīgu noslēpumu, kas kļūst par aizsākumu neparastai grēksūdzei, kuras laikā Bens uz visiem laikiem izmainīs septiņu cilvēku dzīves. Filma ir dramatiska un skumīga – noteikti liks tev aizdomāties.

 

Tilts uz Terabitiju (Bridge to Terabithia)

Bridge-to-Terabithia-bridge-to-terabithia-5442561-1024-768

11 gadus vecā Džesa dzīve izmainās, kad viņš sadraudzējas ar meiteni, kas ienākusi viņa klasē, pārceļoties no citas pilsētas. Džess un Lesija kopā rada noslēpumainu valstību Terabitiju – pasauli, kurā mīt milži, troļļi un dažnedažādas citas brīnumainas būtnes. Lai arī filma varētu izklausīties mazliet bērnišķīga, tā liks aizdomāties.

 

Dārgie pīšļi (The Lovely Bones)

lovely-bones-51-14

Pēc tam, kad jauna meitene traģ**ki iet bojā, viņa turpina sekot gan savas ģimenes, gan sava Slep**vas gaitām – no debesīm. „Dārgie pīšļi” ir stāsts par mīlestību, par zaudējumu, par piedošanu un cerību.

Pamāte (Stepmom)

SUSAN SARANDON & JULIA ROBERTS Film 'STEPMOM' (1998) Directed By CHRIS COLUMBUS 15 December 1998 CTG20998 Allstar/Cinetext/COLUMBIA **WARNING** This photograph can only be reproduced by publications in conjunction with the promotion of the above film. For Editorial Use Only

Džekijai un Izabelai nav nekā kopīga. Viena no viņām ir brīnišķīga māte, bet otra par bērnu audzināšanu neko nezina. Kad Džekija uzzina, ka viņai ir vēzis, abām sievietēm nākas aizmirst par savstarpējām nesaskaņām un rīkoties tā, kā bērniem būs labāk.

 

Avots: allwomenstalk.com

Leave a Comment