Uzzini, kura Disneja princese tu būtu pēc savas zodiaka zīmes!

Auns: Jasmīna

char_jasmine

Auns ir draudzīgs un iznesīgs, viņam patīk aizstāvēt to, kam viņš tic. Gluži tādā pašā manierē Jasmīna ienesās pilī, lai savam tēvam pateiktu, ka viņa nav nekāda balva, kuru varētu iegūt.

Tomēr, Auni ir kaut kādā mērā ievainojami un pārāk uzticīgi, tieši tādēļ, Aladinam izdevās apmānīt Jasmīnu, pastāstot, ka viņš ir princis. Bet, kā jau īstens Auns, Jasmīna uz viņu ilgi dusmoties nespēja.

Vērsis: Pelnrušķīte

cinderella-ultra-ebook_32014_1

Pelnrušķīte, tāpat kā Vērsis, pieņem savu lomu un nesūdzas. Viņa aktīvi izpilda savus pienākumus un nekad par tiem neko nesaka, Vērši ir līdzjūtīgi un uzticami, tieši tāda ir Pelnrušķīte.

Viņa parāda savu emocionālo spēku, paciešot ģimenes pāridarījumus.

Dvīņi: Anastasija

Anastasia

Dvīņi ir bēdīgi slaveni ar savu nekonsekvenci un neizlēmību. Anastasija ilgi domā un nevar izdomāt, vai viņa vēlas meklēt savu vecmāmiņu.

Viņas mīlas stāsts ar Dimitriju ir tieši tāds kāds Dvīņiem pienākas: aizraujošs un bīstams.

Vēzis: Tiāna

princesstiana

Tiāna, tāpat kā Vēzis, ir cietpauraina varone, kas smagi strādā un parāda koncentrēšanās spējas un motivāciju. Viņa neļauj emocijām stāties viņas ceļā.

Par spīti tam, ka pēc dabas Vēzis ir ļoti jūtīgs, viņš smagi strādā pie tā, ali nocietinātu savu ārpusi.

Lauva: Mega

Meg

Lauvām patīk spēlēt vadoņa lomu un tie necieš garlaicību. Megai, gluži tāpat kā Lauvai, nekādas grūtības nesagādā Herkulesam pateikt to, kas notiek.

Viņa mīl Herkulesu no visas sirds un iegulda patiesas pūles, gluži kā to dara Lauva romantiskās situācijās.

Jaunava: Aurora

Enchantedtales_004

Jaunava cenšas būt maiga un nesašūpot laivu. Jaunavas ir ļoti klusas, tieši tādēļ, Aurora ir piemērota šai zodiaka zīmei.

Viņa ir ļoti uzticama, vienmēr atrodoties vienā un tajā pašā vietā un ļoti atklāta, kad viņu atmodina princis.

Svari: Zeltmatīte

zel

Svari tiek uzskatīti par nepacietīgiem cilvēkiem, tieši tāda ir Zeltmatīte, kas katru savas dzīves dienu ir bijusi iesprostota tornī. Svari vislabāk jūtas citu cilvēku sabiedrībā, tieši tādēļ Zeltmatīte visai bieži ir depresīva.

Gluži tāpat kā Svari, viņa stratēģiski izpēta savas iespējas un plāno bēgšanas plānu.

Skorpions: Ariela

arirl

Skorpionu sievietēm riebjas ierobežojumi u nespēja izvēlēties ceļu, ko iekārojušas. Viss, ko Ariela vēlas ir atbrīvoties no nāriņas astes un dzīvot kā cilvēkam.

Viņa dara visu iespējamo, lai padarītu savus sapņus par īstenību, pat noslēdz darījumu ar “velnu”.

Strēlnieks: Pokahonta

640_pocahontas

Zinot, ka Strēlniekam ļoti patīk dzīvnieki, nav brīnums, ka tieši Pokahonta pārstāv šo zīmi. Šīs zīmes cilvēkiem raksturīgas lieliskas komunikācijas prasmes, ko Pokahonta demonstrē pūloties panākt mieru.

Tieši tāpat kā Strēlnieks, Pokahonta viegli un dziļi iemīlas Džonā Smitā.

Mežāzis: Džeina

Džeina

Mežāži ir inteliģenti, ambiciozi un apņēmīgi. Tieši tādas pašas īpašības piemīt Džeinai no multfilmas “Tarzāns”. Džeina, kopā ar savu tēvu seko mākslinieciskai aizrautībai, dodoties uz Āfrikas džungļiem.

Viņu nebiedē nezināmais, tā vietā, viņa to ciena.

Ūdensvīrs: Sniegbaltīte

sniegbaltīte

Ūdensvīrs pieņem dažāda veida cilvēkus un ir humanitārists. Sniegbaltīte ienāk septiņu rūķīšu mājās un iztīra to, nemaz nezinot, kas tad īsti tur dzīvo.

Sniegbaltīti neatbaida mazo vīriņu izskats un viņu nesatrauc tas, ko par viņiem domā citi.

Zivis: Bella

belle

Bella ir izgudrotāja meita, viņa ir radoša un intraverta dvēsele. Viņa ir stūrgalvīga un netic Gastona nepatiesajām simpātijām, jo viņa meklē ko vairāk par spīdīgu fasādi.

Viņa ir mākslas patronese, kā arī kāra lasītāja un dziedātāja. Bella ir tipiska Zivs, kas ir mierīga un savākta stresa situācijās. Uz Bellu bagātība neatstāj nekādu iespaidu, bet viņa rūpējas par citiem, dažkārt ziedojot sevi.

Bella pati veido savu ceļu un, tiklīdz viņa ko ieņēmusi prātā, viņu vairs neviens nespēj apturēt.

Leave a Comment