“Vācies ārā, tu smirdi,” friziere kliedza, atsakoties apgriezt matus večukam. Tad iznāca salona direktors un atklājās kaut kas neticams

Frizētavas īpašnieku sauca Alberts. Lai neradītu jaunas konfliktsituācijas, vīrietis pats nolēma vectētiņam apgriezt matus. Vispirms viņš tos izmazgāja matus, bet pēc tam ķērās pie griešanas.

 

Kamēr viņam grieza matus, Pāvels Anatoljevičs pastāstīja visu par sevi. Par to, ka viņš dzīvo ciematā, un bērni viņu neapciemo. Par to, ka atbraucis pie meitas, bet mājās neviens viņam neatvēra. Atklātības mirklī vecais vīrs atzina, ka šauboties, vai spēs atrast savus bērnus.

 

Beidzot frizūra bija pabeigta, un večuks izgāja uz ielas kopā ar Albertu. Viņš uzmanīgi bija klausījies vecā vīra stāstā un tagad gribēja palīdzēt. Frizētavas īpašnieks piedāvāju vecītim noīrēt, kaut arī lētu, bet ērtu istabiņu vietējā viesnīcā, bet tikmēr sameklēt vecā vīra meitu.

 

Pāvels Anatoljevičs viesnīcniekam pateica meitas vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un pastāstīja visu, ko atcerējās. Drīz vien Alberts aizbrauca, pavadot veco vīru uz viesnīcu. Bet viņš parādījās uz viesnīcas numura sliekšņa jau pēc pāris stundām.

 

Večuks nespēja noticēt savām acīm. Pie durvīm stāvēja ne tikai Alberts, bet arī Marina un viņas bērni. Meita pārsteigta jautāja, kā viņam ienācis prātā viņu un bērnus meklēt caur viņas vīra starpniecību.

 

Alberts tikai klusi iesmējās. Viņš pastāstīja, ka uzzinot meitas vārdu un uzvārdu, sākumā esot vilcinājies. Tāda sakritība viņam šķita pārāk dīvaina. Taču sieva apstiprināja – tas tiešām ir viņas tēvs.

Lasi vēl: Svarīga informācija par Co**d-19 paštestiem!

Pēc tam Pāvels Anatoljevičs pārcēlās dzīvot pie meitas. Marina nožēloja, ka tik ilgu laiku nav zvanījusi tēvam. Viņai esot šķitis, ka tēvam labi klājas dzimtajā ciemā. Un viņa nesaprata, kāpēc viņš nemeklēja meitu agrāk, ja jau dzīvoja sliktos apstākļos.

 

Turpmāk tikai reizēm vecais vīrs atgriezās savā ciemā. Viņam pietrūka sava uzticamā suņa, kurš tagad dzīvo pie kaimiņienes, un večuks centās sievieti apciemot biežāk.

Bet cik bieži tu apciemo savus vecākus un vai vismaz piezvani viņiem? Laipni lūgts rakstīt komentāros!

COMMENTS

Leave a Comment