Vai tu esi ragana?! Re, kā to var pārbaudīt!

 

1. ZEMES SPĒKS

Ragana ir sieviete, kura ir cēlusies no Zemes un arī iemieso Zemes spēku. Ragana šo spēku iemieso līdz ar nākšanu pasaulē – līdzīgi, kā katrs no mums spēj šo spēku iemiesot ar dzīvību, pārdzimšanu, atdzimšanu un iemiesošanu.

„Kur ir sieviete, tur ir maģija.” /Ntozake Shange/

2. VIEDUMS

Vai tu reizēm pieķer sevi pie domas, ka tevī jau ir senās pasaules gudrības? Vai cilvēkus gluži vai pievelk sarunas pie ugunskura kopā ar tevi, pārrunājot mīlestību, brīnumus, sāpes un nezināmo? Un vai šo sarunu laikā tu attopies, sūtot šiem cilvēkiem savu iekšējo spēku un cerības par to, ka viss ir atrisināms un izprotams?

3. DABA

Vai tu dzīvo koku un ūdeņu ielenkumā vai arī alksti pēc tā? Raganas ir nešķirami tuvas ar dabu – tajā viņas jūtas vislabāk, atgūst Zemes spēkus un iemieso sevī dievišķo Zemes Mātes skaistumu.

4. VĒTRAS

Vai tevi itin nemaz nebiedē vētras? Un gluži pretēji – tu cieni un apbrīno dabas spēku – Mātes Dabas spēku? Un vai tu reizēm domā, ka, iespējams, tavu spēku un aizraušanas vistiešāk ietekmē vētra?

Lasi vēl: Vai zinājāt, ka baznīcā nedrīkst aizdegt sveci no blakus stāvošās? Būsiet pārsteigti, kādēļ!

5. DZĪVNIEKU PASAULE

Vai dzīvnieki pavisam brīvi un nepiespiesti pieķeras tev? Un tu pati tos mīli brīvi un izjūti to sāpes gluži kā savas sāpes? Varbūt reizēm tu pat raudi par pasaules netaisnībām, kādas jāpiedzīvo dzīvniekiem uz šīs planētas?

6. MĒNESS

Vai tevi neizsakāmi spēcīgi piesaista Mēness enerģija? Vai tu mēdz pavadīt stundas, veroties Mēness spilgtajā gaismā – un tā tas bijis jau kopš bērnības? Raganas piesaista Mēness – tā noslēpumainība un daile.

7. PAGĀJUŠĀS DZĪVES ATMIŅAS

Vai tevi neizskaidrojami mēdz piemeklēt atmiņas vai vizualizācijas par to, ka tu tiec sodīta – izraidīta, sadedzināta vai slīcināta – tikai par to, ka tu esi brīvs, vieds un atšķirīgs cilvēka gars? Un pats svarīgākais – vai tev ir bail būt atšķirīgai? Vai tev ir bail patiesi izpaust to, ko tu mīli? Tā ir pagātnes karma. Karma, kuru tu spēj pārvērst. Ir laiks, kad tev vairs nav jābaidās būt tādai, kāda tu esi.

8. KRISTĀLI

Vai tevi neuzveicami piesaista Zemes enerģija akmeņu un kristālu veidolā? Un tu jau kopš bērnības esi vākusi visdažādākos spēka akmeņus? Raganas akmeņos jūt spēku, viņas apzinās to iedarbību un aizsargājošās spējas.

9. MAĢIJA

Un galu galā – vai jau kopš bērnības tu esi ticējusi pārdabiskajam – uz pasaules un tevī? Vai tu allaž esi vēlējusies ticēt pārdabiskajam pasakās, stāstos, neskatoties uz to, ka citi allaž teikuši: „Tas viss neeksistē!” Un ignorējot pasaules skepsi, tu esi jutusi – pasaulē eksistē pārdabiskais un man ir lemts to piedzīvot!

Avots: 

Leave a Comment