Vājprāts: priesteris Iz**ro 11 gadīgu meiteni, sakot, ka atbrīvo viņu no ļauniem gariem

Izmeklēšanas dienests apgalvo, ka patiesībā Sīnors meiteni ir ļaunprātīgi izmantojis, un meklējis arī vēl citus upurus, kuriem nodarīt to pašu.

Izmeklētāji apgalvo, ka māte meitu aizvedusi uz priestera māju pirms 5 gadiem – un tikai tagad šis notikums ir nācis gaismā.

Mātei esot bijis jāpaliek vīrieša mājā, kamēr viņš meiteni aizveda uz nojumi piemājas dārzā. Iespējams, viņš esot meitenei licis izģērbties un tad viņš viņu Iz**rojis. Meitenes rokas viņš esot ciešu turējis, neļaujot viņai pretoties.

“Viņš izmantoja upuru ticību vudū un lāstiem, kā arī faktam, ka viņi varot nomirt, ja nesekos priestera instrukcijām,” apgalvo Pol***ja.

Pēc dažām nedēļām meitene atklāja mammai, ko priesteris bija darījis, bet, kad māte vērsās pie priestera, viņš visu noliedza. Viņš pat nonāca tik tālu, ka teica mātei, ka, ja viņa šo informāciju izplatīšot tālāk, tad miršot.

Tikai pēc dažiem gadiem māte sadūšojās ziņot par šo noziegumu. Pol***ja sazinājās arī ar citiem cilvēkiem, kuri ir gājuši uz šajām “attīrīšanām” – izrādījās, ka divas māsas arī ir tikušas Iz**rotas, abas palikušas stāvoklī, un Sīnors esot abām samaksājis par grūtniecības pārtraukšanu.

Arī viņām viņš draudējis ar nāvi, ja kādam izstāstīšot par to, kas ir noticis.

Brogenet-Cinor (1)
Vieta, kur priesteris Iz**rojis meitenes

Izmeklētāji uztraucas, ka varētu būt arī citi upuri, kuri nav vērsušies pēc palīdzības, jo zem visa tā tika palikta ticība.

Avots: www.mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">ella</cite>

    Var jau pec purna redzet ka pretigs Babajs fuu bla kretini vini visi ir

  • <cite class="fn">Imants Parādnieks</cite>

    Pēc definicijas – vudū – tas – varbūt – tā – arī – ir.
    Katoļiem – arī pēc definīcijas – tā-a – nedrīkstētu – notikt.
    Bet – no-tiek.
    Kā-a-piec?

Leave a Comment