“Valsts pārdzīvoja tavas kāzas”. Maksimam Galkinam izdevies nolikt pie vietas Sobčaku

Šķiet, ka starp slaveno žurnālisti un humoristu veidojas nopietns konflikts. Savā raidījumā Ksenija Sobčaka reiz izteikusies, ka viena no Maksima Galkina intervijām ir bijusi pielaizīga, bet pats humorists – neīsts.

Pēc visa spriežot, Maksims aizvainojumu uz Kseniju Sobčaku apraka, un gaidīja piemērotu situāciju, lai sniegtu savu atbildi. Nesen Ksenija Sobčaka izsmēja Nastjas Ivleevas parodiju par dziedātāju Buzovu. Nastja nolēma atkārtot videoklipu, kurā Buzova peldas vannā, kas piepildīta ar roltoniem.

Lasi arī: Dzimšanas dienas datums – lūk, ko tas vēsta par tevi!

Maksims Galkins nokomentēja Ksenijas uzbrukumus, iesakot viņai izdomāt kaut ko interesantāku un kreatīvāku: “No tevis režisors nekāds. Izdomā kaut ko daudz interesantāku, parādi piemēru”, – rakstīja Galkins komentārā zem Ksenijas ieraksta Instagram.

“Cilvēki dzīvo viegli un citus izklaidē. Valsts taču pārdzīvoja tavas kāzas un dejas. Pat tam viņiem ironijas pietika”, – atzīmēja Galkins.

Lasi arī: Paziņa pastāstīja, kāpēc viņa nekad neliek lielveikalu iepirkumu maisus miskastē

Sekotāji Instagram sprieda, ka konflikts starp slavenībām sācies pēc tam, kad Maksims atteicies no dalības Ksenijas Sobčakas raidījumā.

COMMENTS

Leave a Comment