Vecāki ar 5 bērniem dala vienu gultu – kāda ir viņu seksuālā dzīve?

Blogeri Elizabete un Toms Boisi no Teksasas ir izveidojuši tādu gultu, kurā var sagulēt viņi un vēl arī viņu pieci bērni.

Viņi ir izveidojuši šo gultu saviem bērniem – Zakam, 11, Izijai, 9, Benam, 7, Ovenam, 3 un Elijai, 1 – un vecāki viņiem visiem guļ pa vidu.

Elizabete publicēja bildi ar šo gultu vietnē Facebook, un momentā izskanēja ļoti daudz jautājumu par to, kā tas vispār strādā.

Un, protams, lielākā daļa jautājumu bija par viņu seksuālo dzīvi.

“Mēs domājam, ka cilvēkiem, kuri uzdod šos jautājumus, ir pārāk maza iztēle. Es domāju, ka to ir iespējams iztēloties. Mūsu mājā, pārvietojot daudz gultu vienā gultā, ir palikušas daudzas istabas, kuras ir pilnīgi tukšas – mums vairs nav bērnu, kuri nakts vidū atskrien raudādami un nāk pie mums gulēt.” 

Elizabete paskaidro, kad ideja radusies, kamēr viņa centusies tikt galā ar haosu, kas valdījis mājās, kamēr viņas vīrs ir invalīds. Viņa saka: “Mums vienkārši vajadzēja gulēt. Toms ir invalīds, bieži saslimst un pa nakti viņam dažkārt ir nepieciešama palīdzība. Es palīdzēju viņam, auklēju bērnus, uzmanīju tos, kuri bija pamodušies no citu bērnu raudāšanas… tas bija šausmīgs haoss!”

Sex-life

Elizabete saka, ka šī sistēma strādā ideāli – tāpat viņa arī dalījās ar idejām, kā šādu gultu izveidot arī citiem pāriem, kuriem ir daudz bērnu.

Avots: www.mirror.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment