Vecākiem, kuri ar saviem bērniem izspēlēja ļaunus jokus, tiek atņemtas vecāku tiesības!

Roza Hāla, bioloģiskā divu bērnu, Kodija (9) un Emmas (12), māte augšupielādēja video, kur viņa ir redzama kopā ar savu advokātu Timu Klintonu – video viņa pasaka, ka viņai ir nepieciešama steidzama aizbildniecība pār bērniem, kuri tiek izmantoti ļaunu joku filmēšanai.

“Tas salauž manu sirdi, kad man nākas redzēt, cik ļauni tiek izjokoti mani bērni,” saka Roza.

Video materiālos bija redzams, kā vecāki izjokoja Kodiju, sakot viņam, ka viņu ir adoptējusi cita ģimene, sadauzot viņa X-box ar āmuru un vainojot par to, ka viņš pa visu istabu ir izsmērējis neredzamo tinti. Tāpat video ir redzams, ka dēls tiek grūstīts, viņam tiek pārsists deguns (Martini apgalvoja, ka As**is bija neīstas), uz viņu kliedz un lamājas par lietām, ko viņš nav izdarījis.

Maiks un Hetere

Visbiežāk Kodijs video beigās ir nokaunējies, viņš raud, kliedz un no uztraukuma pa gaisu met lietas. Vienā video Kodijs draud, ka izdarīs pašnāvību. “Es ienīstu savu dzīvi, vienkārši nogaliniet mani,” viņš saka.

Tiešsaistes petīcijā par ģimenes izmeklēšanu parakstījās 19 000 cilvēku. Bērnu bioloģiskā māte apgalvo, ka 2014. gadā nelegālā ceļā viņai tika atņemti bērni, kad Maiks un Hetere bija viltojuši viņas parakstu uz aizbildniecības dokumentiem.

Lasi vēl: Šis noteikti ir jautrākais vecvecāku pāris pasaulē – viņi pierāda, ka vecums jautrībai nav šķērslis!

Briesmīgais vecāku pāris pēc apsūdzībām ir augšupielādējuši video, kurā viņi atvainojas par nodarīto. “Šī ir bijusi mūsu dzīves briesmīgākā nedēļa,” saka Hetere. “Mēs sapratām, ka esam bijuši slikti vecāki. Tika veikta izmeklēšana, un nekas netika atrasts, jūs bērnu varmākas jūs meklējat nepareizajā vietā.”

Vecāki saka, ka bērni tikpat ļoti izjoko arī viņus pašus. Kad māte jautāja savam dēlam Kodijam par to, vai pēc gadījuma ar neredzamo tinti, viņš ir piedzīvojis traumu, viņš atbildēja: “Es pat nezinu, ko tas vārds nozīmē, bet nē.”

Cerams, ka šis notikums liks viņiem padomāt par to, kādu traumu uz bērniem var atstāt tik ļaunas izjokošanas!

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment