Piecas mājas, zelta galda piederumi – aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa visiem izrāda savu bagātību!

Aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa ir precējusies ar pasaulslaveno divu Oskara balvu ieguvēju Maiklu Duglasu – pārim ir divi bērni, Dilans, 16, un Karija, 13. 

Vietnē Instagram aktrise nebaidās dalīties ar savu luksusa dzīvesveidu, izrādot savas personiskās dzīves intīmākās detaļas, un tas, ko viņa mums ir atklājusi, liek atkārties žoklim – tas viss stāv ārpus mūsu iztēles.

Viņa savu laiku sadala 4 dzīvesvietām – 5 miljonu vērtajam dzīvoklim, kas atrodas pie Ņujorkas Centrālparka (jā, tie ir trīs kopā apvienoti dzīvokļi), un trīs vēl citiem īpašumiem. Viņas dzīvesveids tev pat sapņos nerādītos!

 

Lielākais ir 10 miljonus vērtais īpašums Bedfordā – tajā atrodas pat  pārveidots stallis, kopā 8 guļamistabas un 13 vannas istabas.

Mājā atrodas glamūrīgas klavieres, dekorāciju paraugs, kas ir vērts vairāk nekā 30 tūkstošus. Ketrīna stāsta, ka sākotnēji viņas vīrs nav vēlējies pārvākties uz šo vietu, tomēr viņa viņu pierunājusi, nopērkot viņam milzīgu televizoru ar ieliekto ekrānu.

“Viņš par to runā kā Pikasso, tādēļ tagad es ar māju varu darīt visu, kas man ienāk prātā, un viņš ar to būs mierā,” viņa saka.

Vēl viņiem pieder milzīga brīvdienu māja Maljorkā, 4 guļamistabu māja Bermudā un māja Kanādā.

“Sievietes ala”

Viens no pirmajiem projektiem, kas tika īstenots tad, kad pāris ievācās milzīgajā Ņujorkas dzīvoklī, bija staļļa pārveidošana par “sievietes alu”. Tajā ir apvienoti aktrises paši lielākie hobiji – baleta josla, spoguļi, šujmašīna. Istabā atrodas vairāki pufi, kura katra cena ir 1,800, kā arī no bungām izveidots kafijas galdiņš, kas ir 8 tūkstošus vērts.

Dīvāns ir ar rokām darināts Dmitriy & Co un tas maksā 6,5 tūkstošus.

Zelta krāsā krāsoti krēsli, formāli ziedi – lūk, šādi Ketrīna dizainēja neformālu ģimenes branču.

Lasi vēl: Noskaidrots, ko tad īsti slavenības ēd brokastīs: ne tik daudz auzu pārslu, cik olu!

Kā jau gudrai ģimenei, Duglasu ģimenei nav lielas vajadzības pēc viesnīcām – viņi parasti brīvdienas pavada savos īpašumos dažādās pasaules valstīs. Piemēram, Kanādā viņiem pieder šis “šķūnis”, kas patiesībā ir daudz dārgāks nekā izskatās.

Ketrīna ciena arī mākslu. Augstākajā attēlā ir redzama Merilinas Monro glezna, kas, ja tas ir oriģināls, ir vērts 15-20 tūkstošus, un zemākajā bildē ir skulptūra ar sievietes figūru – vērta 38 tūkstošus.

Patiesībā Ketrīna ir mākslas kolekcionētāja un īpaša spāņu skulptora Haviēra Korbero cienītāja. Viņš ir arī augstāk redzamās skulptūras autors.

Peonijas ir aktrises mīļākie ziedi
Pat ārpus mājas viņas terasi rotā lustra
Mierīgas brokastis vienatnē, kad bērni ir skolā un vīrs spēlē golfu.
Aktrises zelta pūdelis, kurš nekad nerej un netaisa nekārtību.
Tūkstošiem vērta gultasveļa
Somas vien kopsummā sastāda aptuveni 200 000

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment